Mobil slide-in-meny demo | 13 Pixlar
headerMatta ute
 
Möbler Ikea, kruka Blomsterglädje Motala, golvet behandlat med Nitor
 
Hoppas ni har det fint i värmen, visst är det underbart. Det var massor av stora ungar här igår eller ungdomar kanske man säger :) och vi grillade, så underbart med massor av liv i huset. Idag ska jag skynda mig plocka ordning här inne. Vi ska vara på konfirmation tidigt imorgon och när vi kommer hem blir det mat här. Ska bli så roligt. Sedan börja packa för New York, vi åker ju om några dagar. Elin är bättre och det känns härligt!!! Idag vill jag vara ute i värmen. 
 
 
Jag fick många frågor på min matta när jag visade den på instgram. Vi har den på golvet när det är fint väder och om det regnar så lägger jag undan den. Golvet kan såklart bli lite fult i längden om man nu är väldigt rädd om golvet. 
Dags att starta dagen och min migrän jag får vid mens har äntligen lossnat, igår var satt den som ett moln hela dagen men nu är det över med både migrän och mens för denna gång tack och lov. En dag i månaden får jag stå ut med detta, ska söka för det någon gång :)
 
Kram Lotta


KOMMENTERA


Blir så glad av att få en liten kommentar.
Önskar dig en fin dagTILLBAKA TILL STARTSIDAN
Kommentarer som jag upplever som kränkande läggs i skräpposten och ipnummer blockeras direkt och sparas, så 2018 kommer inte några sådana kommentarer att publiceras på min blogg. Du måste fylla i mailadressen och våga stå för vem du är och dina åskiter och kommentarer ska hålla god ton och vara konstruktiva för att din kommenter ska synas. Är det något annat du undrar över så får man istället gärna maila mig.


Iza

Riktigt fin matta! Påminner om den jag har från Greengate. Vi är stugan och njuter den här fina dagen! 💕 Kul att ni också har det fint ☀️🌸 Önskar er allt gott!

2017-05-20 // 17:38:01
URL: http://izasfotografi.blogg.se

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:

VÄLKOMMEN!Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.comLantliv & Trädgård

Recept

Orangeri & Köksträdgård

Kök

Årstider

HälsaAllmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sommarstuga
Sovrum
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika
TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0