Mobil slide-in-meny demo | 13 Pixlar
headerLite omgjort i sovrummet
I samarbete med Blackballoon
 
Upp och hoppa och göra sig snygg för kvällens event i Höllviken, du hittar eventet här.  Överskottet ikväll går till barncancerfonden och Love and hope. Nu väntar några timmar i bilen med musik och komma i stämning inför kvällen. 
 
 
 
Vas här 
 
På bänken i sovrummet har jag piffat med nya krukor och några nya lyktor.Kände att det var dags för något nytt där och tänder mest värmeljus om det inte är i köket. 
 
 
Krukor här 
 
De här krukorna har jag sett en del och de är så fina tycker jag. Dessa kommer från Blackballoon. Finns i fler färger, men grönt tycker jag var snyggt mot alt blått vi har här hemma. 
 
 
Nej nu är det dags att sätta lite fart här och fundera på vad man ska ha på sig. Jag är så himla dålig på att planera. Det blir lite hejsan hoppsan och det är bra det med. Återkommer imorgon bilder från orangeriet, så får vi se vad jag hittar på. 
 
Kram Lotta 


KOMMENTERA


Blir så glad av att få en liten kommentar.
Önskar dig en fin dagPetra

Hej har följt din blogg nu i många år och ni inspirerar mig på så många sätt. Nu har jag en liten fråga. Det har visserligen inte gått så lång tid sen ni la flis i trädgården men upplever du att myrorna har viss förkärlek för det området, alltså mer än normalt?? Jag står i valet och kvalet mellan gårdsgrus och träflis i ett område runt mina bärbuskar och odlingar. Så spännande att följa er och inte minst er trädgårdsresa, men måste erkänna att jag är lite avis över att ni har tillgång till så mycket fin sten, att köpa är nämligen inget alternativ för mig då frakten springer i väg så. Men så är det man får hitta på annat i stället. Trevlig kväll!

Svar: Hej, sten är bättre än flis men dyrare. Sedan är det en smaksak. Flis drar till sig mycket spindlar men jag fick den gratis så det var därför jag valde det. Kram Lotta
Fyra årstider

2017-05-10 // 15:58:20
Tittilina

Det var jättetrevligt å lyssna på dig ikväll.
Hoppas att ni får det super i NY!

2017-05-10 // 22:39:35
URL: http://tittilina.blogspot.se/

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0