Mobil slide-in-meny demo | 13 Pixlar
headerLadda om
 
Är det något jag lärt mig de senaste åren är det att ladda om. Nu har vi fixat konfirmation och nu laddar vi om för att resa. I Elins leukemi har vi laddat om hela tiden. Då gäller det att även landa och kunna slappna av så fort man kan för att vara redo när det svåra kommer igen men nu väntar  ju roliga grejer. 
 
 
Det där med att ladda om handlar också mycket för mig att leva i nuet. Jag vet inte vad vi ska packa, jag vet inte vad vi ska göra när vi är New York, jag vet inte vilka tider vi ska åka osv men det löser sig. Nu laddar vi om och tar reda på det och så fokus på vår resa och jobba undan.
 
 
Nu ska det fixas med jobb, djurmat ska finnas hemma, våran husvakt ska informeras om alla plantor som ska vattnas osv 
 
 
Mycket man ska ordna med som måste funka när man ska vara borta. Så idag startar jag dagen med att skriva lista och så kör vi på efter den. Ladda om och så är vi snart redo för semester. Äntligen är det dags för drömresan , resan vi skulle åka på när Elin blev frisk. 
 
Kram Lotta
 
 


KOMMENTERA


Blir så glad av att få en liten kommentar.
Önskar dig en fin dagTILLBAKA TILL STARTSIDAN
Kommentarer som jag upplever som kränkande anmäls och publiceras ej, ipnummer sparas och blockeras omedelbart. Du måste fylla i mailadressen och våga stå för vem du är och dina åskiter och kommentarer ska hålla god ton och vara konstruktiva för att din kommenter ska synas.

Är det något du annars vill fråga eller skriva går det bra att maila mig på info.fyraarstider@gmail.com .

Ha en fin dag!


Anna

Underbart! Jag önskar en fantastisk resa :)
Kram Anna

2017-05-22 // 07:21:00
Leena

Gillar din blogg! Du har så vackra inspirerande bilder och en positiv livssyn. Tittar in här då och då och har gjort det redan innan jag insjuknade i cancer. Och Elin. Döm om min förvåning då jag upptäckte att din familj också drabbats av monstret, som jag kallar det. Vi är inte ensamma och visst går det att leva ett gott liv ändå. Vilket du bevisar. allt gott till dig och din familj, och njut av er resa!/Leena

2017-05-22 // 07:31:58
URL: http://passligt.ratata.fi/blogg/
KuriÅsa

Exakt så måste man göra! Laddar ständigt om efter oväntade smällar. Men det viktiga är att det faktiskt
går! Kram Åsa 😍

2017-05-22 // 07:33:35
Lev Livet Lett Lokki

GRATULERER så mye til Philip!
Og så beundrer jeg deg for måten du takler ting på! Du inspirerer ♡ Ha en fin mandag og uke videre - og så sender jeg med en klem :)

Charlotte

2017-05-22 // 09:54:18
URL: http://www.levlivetlett.no
Iza

Ladda om och vara i nuet vill jag också bli bättre på! Kämpar hela tiden med det. Så roligt att ni äntligen kommer iväg på er resa <3 :)

2017-05-22 // 15:32:43
URL: http://izasfotografi.blogg.se
Linnea

Älskar din inställning till livet och ert sätt att möta allt som händer kring er. Jag beundrar dig så för det! Önskar av hela mitt hjärta att allt kommer bli bra, och att ni till att börja med får en fantastisk resa tillsammans! All styrka till Er ✨

Svar: Tack snälla du för de fina orden 💗💗 kram Lotta
Fyra årstider

2017-05-22 // 21:33:14
URL: http://linneawiik.blogg.se
Milla

Åh så vårligt och stämningsfullt. Vi kom hem igår efter de 10 dagarna borta och man ser verkligen då vad som hänt i naturen sedan man for. Där vi var i USA blommade syrener och annat för fullt så de var före oss där. Shoppingtips: Såg du målade naglarna med OPI, kan tipsa om att handla Essie och OPI i NY, nästan det enda som var "billigt" som jag shoppade, fyndade på Target. Min favoritaffär är Marshalls som är som ett fyndoutlet, med märkeskläder och inredningsprylar, så det blir nästan som en liten skattjakt att hitta skatten bland joxet ;) kram Milla

Svar: Tack bästa Milla. Ska inte shoppa någonting, bara uppleva men man vet ju aldrig. Det är bara min man som behöver lite kläder . Längtar nu. Kram Lotta
Fyra årstider

2017-05-22 // 22:12:16
URL: http://millaflower.blogspot.com
Pernilla

Ni är så välkomna hit, vi kom i lördags. Igår va vi uppe med tuppen och hann med både Empire state building, One world Observatory, 9/11 museet, Brooklyn bridge och även bränna oss i solen. I dag har det tyvärr regnat heeelt dagen så då blev det lite shopping istället :)

2017-05-22 // 23:21:47

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:

VÄLKOMMEN!Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.comLantliv & Trädgård

Recept

Orangeri & Köksträdgård

Jul

Årstider

HälsaAllmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sommarstuga
Sovrum
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika
TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0