Mobil slide-in-meny demo | 13 Pixlar
headerFlätade rabattkanter
 
 
Min man han gillar att läsa reklamen och så vet han vad jag gillar för saker. Han hade sett dessa rabattkanter på nya Jem och Fix i Mjölby så vi åkte dit och ja det var så fina. Köpte 20 st som jag nu har placerat ut i köksträdgården. 
 
 
Jag tror de är gjorda av sälg och de håller såklart inte hur länge sedan som helst. Men att köpa dem för 59 kr styck för 1.20 m så kände jag att det var det värt. Nu har jag också fått ner nästan all avenbokshäck ( samarbete ) från Plantinavia.Blir så fint. 
 
 
Min köksträdgård växer fram och jag hoppas att den är aldrig blir klar för det är så roligt att hålla på och greja med den. 
 
 
Kram Lotta


KOMMENTERA


Blir så glad av att få en liten kommentar.
Önskar dig en fin dagTILLBAKA TILL STARTSIDAN
Kommentarer som jag upplever som kränkande anmäls och publiceras ej, ipnummer sparas och blockeras omedelbart. Du måste fylla i mailadressen och våga stå för vem du är och dina åsikter och kommentarer ska hålla god ton och vara konstruktiva för att din kommenter ska synas.

Är det något du annars vill fråga eller skriva går det bra att maila mig på info.fyraarstider@gmail.com .

Ha en fin dag!


Katarina Gruvhagen

Hej , hoppas du har rätt om sommaren . Läser din fina blogg varje dag . Tack för alla fina bilder och texter . Nu vill jag ställa en fråga : platsen där du har de vita trädgårdsmöblerna , vad är det för underlag , hur djupt grävde du ? Tack på förhand . Katarina i Småland .

Svar: Hej, vi har haft en grävmaskin som grävt bort det översta gräset. Sedan har lagt en markduk och så makadam. Lycka till! Kram Lotta
Fyra årstider

2017-05-08 // 14:10:06
Sofia

Jättefina flätade rabattkanter!!! //Sofia

2017-05-08 // 14:27:36
URL: http://plommonet3.blogspot.se
Milla

Jodu nu borde det bli dags att kunna vara barbent o vara barfota i skorna i vart fall.. Jag har plockat fram vårkläderna o kliar mig i huvudet för om några dagar åker vi till USA och där ÄR det mycket varmare än här just nu, men känns konstigt när man inte alls kommit i fart att använda kortärmat ens än... Kan tipsa om Indiska, jag hitta säkert 4-5 fantastiska klänningar där idag, älskar deras skärning och material som svalkar bra - och till väldigt bra priser. Nu håller vi tummarna för våren! kram Milla

2017-05-08 // 20:35:31
URL: http://millaflower.blogspot.com
Emma

Hej!
Jag undrar hur du gör med hönsen vid köksträdgården. Jag har också höns och vill ju att de ska gå fritt, men inte sprätta runt i trädgårdslandet. Har du nåt tips på ett fint staket?

Svar: Hej, hönsen hos mig är inte så stora bekymmer för de är hellre ute i hagen än på gruset i köksträdgården men vi ska på sikt skaffa oss kastanjestaket. Kram Lotta
Fyra årstider

2017-05-08 // 21:24:40
Camilla

Så fint det blir i köksträdgården! Jag förstår inte hur mycket du hinner... önskar det gick lika fort här hemma:). Och du tar så fina och inspirerande bilder. Gillar alltid din blogg men lite extra så här i trädgårdstider!
Ha en bra dag!

Svar: Tack snälla, jag kan ju jobba med min trädgård men tiden går alltid så fort. Kram Lotta
Fyra årstider

2017-05-09 // 09:04:10
URL: http://www.passionforchoklad.se

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:

VÄLKOMMEN!Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.comLantliv & Trädgård

Recept

Orangeri & Köksträdgård

Kök

Årstider

HälsaAllmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sovrum
Stugan
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika
TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0