Mobil slide-in-meny demo | 13 Pixlar
headerEfter regn kommer solsken
 
Tack solen för du kom just idag när jag behövde det. Startade med kaffe och måla naglarna på altanen. Vi har varit på sjukhuset och de har tagit massor av prover ( ej fått svar på alla dem) sedan även EKG, ultraljud på hjärta, puls m.m för hon varit så trött men allt tyder tack och lov på att Elin har fått flera virus på rad i flera veckor. Nu hoppas vi på det och det känns bättre idag och Elin vill gå till skolan imorgon. Det känns hoppfullt i alla fall, även om blodtrycket var lite lågt. Alla vanliga blodvärden är bra.
 
 
 
 
 
Kuddar här 
 
 
Nagellack min sommarfärg på tårna här (adlink)
 
Nu lämnar vi detta för en stund och hoppas det vänder för nästa vecka ska vi till New York.....tjohooooo..... och vi måste tro att det ska bli bra nu. Jag är glad för den här dagen gått bra än så länge och Elin ser fram emot att troligtvis kunna gå till skolan igen och snart åka på sin drömresa. Att leva i nuet och kunna ta en dag i taget underlättar så mycket. 
 
 
 
Skor här, kläder här , och glasögon här (adlinks) 
 
Det är sommarvärme ute 26 grader och jag har outfit från Boomerang Linköping blus här och kortbyxor här ( samarbete) äntligen kan man börja klä av sig lite även om jag inte ligger och solar. 
 
Ta hand om er alla fina läsare, tack för ni finns och är så snälla mot oss
 
Kram Lotta


KOMMENTERA


Blir så glad av att få en liten kommentar.
Önskar dig en fin dagTILLBAKA TILL STARTSIDAN
Kommentarer som jag upplever som kränkande läggs i skräpposten och ipnummer blockeras direkt och sparas, så 2018 kommer inte några sådana kommentarer att publiceras på min blogg. Du måste fylla i mailadressen och våga stå för vem du är och dina åskiter och kommentarer ska hålla god ton och vara konstruktiva för att din kommenter ska synas. Är det något annat du undrar över så får man istället gärna maila mig.


Kati

Håller tummarna för att det vänder och att Elin blir piggare. Ha en härlig resa till New York!

Svar: Tack det ska vi ha! Kram Lotta
Fyra årstider

2017-05-18 // 15:07:30
Eva-Karin

Skönt att provresultaten idag var bra. Nu hoppas vi det fortsätter i rätt riktning och att Ni får en fantastisk resa. Kram

Svar: Ja imorgon blir det nog skola för Elin, mycket piggare idag. Kram Lotta
Fyra årstider

2017-05-18 // 18:05:04
Cecilia

Oooo vad lugn jag blev och glad för er hela Familj. Jag har tänkt på er hela dagen och måste erkänna att jag väntade länge innan jag vågade gå in och läsa vad Du skriver idag. Vad skönt, Tack gode Gud, Ja , jag prata ofta med högre makter och Ber om alltmöjligt, men IDAG var min bön extra viktig, Ville såå att ni skulle få gooa nyheter, just nu me Konfirmation och resa å allt annat skönt som kommer med Sommaren. Önskar ER en finfin weekend och njuter av allt du skriver och berättar, Du vet väl om att Ni är värdefulla för oss läsare!Kram, Cicci mitt i Mjölby!

2017-05-18 // 22:10:50
Malla

Ibland undrar man över orättvisan när en person drabbas av så mycket :(. Why Why Why? vill man skrika och slå, låta ilskan och frustrationen gå ut över något annat.
Skönt att ni verkar komma iväg till NY.
Fina bilder, som alltid :)

2017-05-19 // 11:21:10
URL: http://mallasjoholm.blogg.se

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:

VÄLKOMMEN!Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.comLantliv & Trädgård

Recept

Orangeri & Köksträdgård

Kök

Årstider

HälsaAllmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sommarstuga
Sovrum
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika
TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0