Mobil slide-in-meny demo | 13 Pixlar
headerCancerdjävulen vill gärna sätta sig
 
Elin har varit förkyld och låg i snart en månad. Hon är hemma ganska mycket och har inte så mycket ork och det sätter sig i huvudet på oss. Vi funderar såklart mycket på vad det kan vara.  Man tror att det kan vara ett virus som inte vill ge sig eller utvecklat allergi på pollen. Man vet inte och alla prover är bra så vi får inte komma in till sjukhuset, vi bara gissar.
 
 
Jag är ute och grejer i trädgården för att hålla i huvudet i trim. Cancerdjävulen som jag kallar den för vill gärna sätta sig annars i våra tankar och få oss må dåligt, men jag tänker inte ge min hjärna dåliga tankar. Här hemma blir det fint i trädgården. Gräset är klippt, lite nya blommor är planterade och jag har trimmat. På söndag är det konfirmation, då ska det vara fint har jag tänkt. 
 
Kram Lotta


KOMMENTERA


Blir så glad av att få en liten kommentar.
Önskar dig en fin dagTILLBAKA TILL STARTSIDAN
Kommentarer som jag upplever som kränkande läggs i skräpposten och ipnummer blockeras direkt och sparas, så 2018 kommer inte några sådana kommentarer att publiceras på min blogg. Du måste fylla i mailadressen och våga stå för vem du är och dina åskiter och kommentarer ska hålla god ton och vara konstruktiva för att din kommenter ska synas. Är det något annat du undrar över så får man istället gärna maila mig.


Ph

Trädgårdsterapi! Hjälper mot det mesta! 💖

2017-05-15 // 16:05:51
K

Vill bara skriva att jag tycker du är så klok och stark. Tycker du är en förebild på hur du hanterar allting. Själv försöker jag aplicera ditt tankesätt på mitt liv även om mina " problem" är bagatellartade i relation till dina.

Helt onödigt att låta dåliga tankar ta fäste.

En stor solig kram till dig och tack för all inspiration din fina blogg sprider

2017-05-15 // 17:56:23
Si Einerud

Härligt att du har din trädgård som terapi. Förstår att det är lätt att låta fantasin skena iväg, men du skriver att proverna är bra och då hoppas jag att du kan vila i det! Varm kram till dig och din härliga och starka familj! /Siv

2017-05-15 // 19:59:54
Annika

💐❤️

2017-05-15 // 21:58:21
Monica

Hoppas Elin blir helt bra till er resa! Är lite konstiga infektioner och förkylningar, jag har gått med den en månad men allt är ju så mycket allvarligare för Elin och ger funderingar. Inget hjälpte tyckte jag, varit trött, hostat förskräckligt och väldigt täppt, svårt att andas, trodde nästan med att det var kopplat till våren. Började med feber och halsont men sen det andra så länge. inte haft så förut alls om våren.

Men ja jag förespråkar Kaloba men tyvärr finns ju inte det längre i Sverige, enda landet, så dumt. Började sen göra nässköljningar med fys, 0.9 % koksalt och gurglade i det också ofta ofta, tog extra vitaminer, mycket frukt och bär, en dag vände det bara. Fys man gör själv, en 1/2 liter kokt vatten som får svalna plus en tsk vanligt koksalt, är 5 ml, det blir ca 1%-ig lösning och det är okey.

Hoppas ni får det toppen på er resa med massor av upplevelser och roligheter. Och att Elin får nya krafter och blir pigg och att du med får påfyllning. Ha det så fint!

2017-05-16 // 00:42:38
Monica

http://xn--koksaltlsning-pmb.se/n%C3%A4ssk%C3%B6ljning-med-koksaltl%C3%B6sning

2017-05-16 // 00:50:44
Helena

Hoppas att Elin blir bra snart🙏🏼 Förstår er oro, men influensan har varit seg. Märker det både på jobbet och här hemma. Skönt att du hittar ro i din trädgård och där blir så jätte fint. Kram❤

2017-05-16 // 04:50:22

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:

VÄLKOMMEN!Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.comLantliv & Trädgård

Recept

Orangeri & Köksträdgård

Kök

Årstider

HälsaAllmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sommarstuga
Sovrum
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika
TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0