Är du intresserad av min bok maila: info.fyraarstider@gmail.com
TRANSLATE

I STOLT SAMARBETE MED


MIN BLOGGDESIGN ÄR GJORD AVTotalt antal besökare Besökare online Besökare idag


Hem & Trädgård Allmänt Allmänt
Cancerdjävulen vill gärna sätta sig
 
Elin har varit förkyld och låg i snart en månad. Hon är hemma ganska mycket och har inte så mycket ork och det sätter sig i huvudet på oss. Vi funderar såklart mycket på vad det kan vara.  Man tror att det kan vara ett virus som inte vill ge sig eller utvecklat allergi på pollen. Man vet inte och alla prover är bra så vi får inte komma in till sjukhuset, vi bara gissar.
 
 
Jag är ute och grejer i trädgården för att hålla i huvudet i trim. Cancerdjävulen som jag kallar den för vill gärna sätta sig annars i våra tankar och få oss må dåligt, men jag tänker inte ge min hjärna dåliga tankar. Här hemma blir det fint i trädgården. Gräset är klippt, lite nya blommor är planterade och jag har trimmat. På söndag är det konfirmation, då ska det vara fint har jag tänkt. 
 
Kram Lotta

KOMMENTERA


Ph

Trädgårdsterapi! Hjälper mot det mesta! 💖

2017-05-15 // 16:05:51
K

Vill bara skriva att jag tycker du är så klok och stark. Tycker du är en förebild på hur du hanterar allting. Själv försöker jag aplicera ditt tankesätt på mitt liv även om mina " problem" är bagatellartade i relation till dina.

Helt onödigt att låta dåliga tankar ta fäste.

En stor solig kram till dig och tack för all inspiration din fina blogg sprider

2017-05-15 // 17:56:23
Si Einerud

Härligt att du har din trädgård som terapi. Förstår att det är lätt att låta fantasin skena iväg, men du skriver att proverna är bra och då hoppas jag att du kan vila i det! Varm kram till dig och din härliga och starka familj! /Siv

2017-05-15 // 19:59:54
Annika

💐❤️

2017-05-15 // 21:58:21
Monica

Hoppas Elin blir helt bra till er resa! Är lite konstiga infektioner och förkylningar, jag har gått med den en månad men allt är ju så mycket allvarligare för Elin och ger funderingar. Inget hjälpte tyckte jag, varit trött, hostat förskräckligt och väldigt täppt, svårt att andas, trodde nästan med att det var kopplat till våren. Började med feber och halsont men sen det andra så länge. inte haft så förut alls om våren.

Men ja jag förespråkar Kaloba men tyvärr finns ju inte det längre i Sverige, enda landet, så dumt. Började sen göra nässköljningar med fys, 0.9 % koksalt och gurglade i det också ofta ofta, tog extra vitaminer, mycket frukt och bär, en dag vände det bara. Fys man gör själv, en 1/2 liter kokt vatten som får svalna plus en tsk vanligt koksalt, är 5 ml, det blir ca 1%-ig lösning och det är okey.

Hoppas ni får det toppen på er resa med massor av upplevelser och roligheter. Och att Elin får nya krafter och blir pigg och att du med får påfyllning. Ha det så fint!

2017-05-16 // 00:42:38
Monica

http://xn--koksaltlsning-pmb.se/n%C3%A4ssk%C3%B6ljning-med-koksaltl%C3%B6sning

2017-05-16 // 00:50:44
Helena

Hoppas att Elin blir bra snart🙏🏼 Förstår er oro, men influensan har varit seg. Märker det både på jobbet och här hemma. Skönt att du hittar ro i din trädgård och där blir så jätte fint. Kram❤

2017-05-16 // 04:50:22

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:Fotograf - Malin WahlinVälkommen till Fyra årstider min dagbok på nätet. Min önskan är att få ge dig en stund avkoppling med inspiration genom mina bilder och texter. Jag lever på landet tillsammans med min älskade familj. Jag tycker om att vara i naturen, jobba i mitt företag, hålla på med inredning och pyssel, träna, mode, fika med vänner, resa och äter lchf - 18 kg. I maj 2015 blev min dotter sjuk i leukemi.

Jag jobbar också som fotograf och kreatör genom mina reportage i Sverige och resten av världen.

Vill du kontakta mig på mail: info.fyraarstider@gmail.com

Allmänt
Altan mot pool
Badrum och tvättstuga och walk- in- closet
Bakning
Barnrum & Tonårsrum
Blommor
Boken Fyra årstider
Butiker
Cancer
Fotografering
Fotografering brudpar
Fotouppdrag
Föreläsning - workshop - inspiratör
Företaget
Hall
Hemma på landet
Hälsosammare liv/LCHF/träning
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Katten Findus
Kontor och pysselrum
Kök
Köksträdgård
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri
Outfit - kläder/skor/smink/behandlingar
Planteringsbänk/Utekök
Pool
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten butiker/företag
Skafferi
Sommar
Sommarstuga
Sovrum
Tankar om livet
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum och utekök
Uthus/källare/skola
Vardagsrum
Verkstad och arbetsrum
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika

I STOLT SAMARBETE MED
ÅRETS NYFÖRETAGARE

Årets nyföretagare i Mjölby kommun 2014RSS 2.0