Mobil slide-in-meny demo | 13 Pixlar
headerAtt välja glädje, min föreläsning
 
 
 
Nu är vi hemma igen och jag är så himla glad att jag vågade åka till Varberg och hålla den föreläsningen. Jag har ju varit lite låg i perioder när det hänt mycket och tänkt hur det ska gå men igår stod jag där igen så lugn och glad och det var bara så roligt. 
 
 
 
Tack alla 37 personer som kom och lyssnade på att välja glädje. Jätteroligt att träffa människor som läser min blogg och instagram som berättar hur de följer mitt liv och tycker om att läsa. Tack Varbergs stadshotell som bokat mig ännu en gång. När jag kom tillbaka till rummet så skålade vi i champagne och gick ut och gick i solen. 
 
 
Att få göra det här igen betyder så himla mycket för mig. Det har varit riktigt tufft i perioder med Elins cancer men nu är vi här igen. Vi har valt att välja glädje.
 
 
 
 
Jag älskar att göra det här med Kalle, att han är med även denna gång och att vi tillsammans kan stå här igen och få uppleva tillsammans. Vi har kämpat tillsammans för vår familj och nu får vi leva i det friska och härliga igen och utvecklas framåt.
 
 
 
När vi kom hem så insåg vi att allt växer som bara den här hemma både gräset och alla plantor. Har massor att pyssla med i veckan och så ska jag iväg på onsdag och föreläsa som öppningstalare på majas event i Skåne.
 
Men nu blir det ut och vattna och ikväll x-fit. Längtar efter att träna.
 
Kram Lotta


KOMMENTERA


Blir så glad av att få en liten kommentar.
Önskar dig en fin dagTILLBAKA TILL STARTSIDAN
Kommentarer som jag upplever som kränkande läggs i skräpposten och ipnummer blockeras direkt och sparas, så 2018 kommer inte några sådana kommentarer att publiceras på min blogg. Du måste fylla i mailadressen och våga stå för vem du är och dina åskiter och kommentarer ska hålla god ton och vara konstruktiva för att din kommenter ska synas. Är det något annat du undrar över så får man istället gärna maila mig.


Anneli

Hej!
Vilken underbar känsla! Grattis och så fint att du delar med dig och inspirerar andra. Vi finner styrka genom motgångar och ser meningen i livet när vi tagit oss igenom svårigheter.

Å, jag skulle tycka att det vore jättekul att komma på någon av dina föreläsningar någon gång. Kan du inte meddela mig om du planerar att föreläsa inom snar framtid.

Kram och ha en underbar söndagskväll!

Anneli i Dalarna

2017-05-07 // 17:35:05
URL: http://theswedishlakehouse.blogspot.se/
Iza

Finns boken? Har helt missat den! 😱🌸

Svar: Hej, boken går bra att beställa. Kostar 200 kr och då ingår frakt. Maila i så fall mig. Kontaktuppgifter finns ovan här. Kram Lotta
Fyra årstider

2017-05-07 // 19:49:10
URL: http://izasfotografi.blogg.se
Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Tack snälla för att du kom och gjorde en fantastisk föreläsning! Varmt välkommen snart igen!

2017-05-08 // 07:42:58
URL: http://www.varbergsstadshotell.com
Birgitta Frenzel

Åh jag skulle varit nr 38 men tyvärr missade jag din föreläsning här i Varberg. Jag fick migrän och då får man ändra sina planer. Jag hoppas att jag får en ny chans att lyssna på din föreläsning🤗

2017-05-08 // 11:03:57

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:

VÄLKOMMEN!Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.comLantliv & Trädgård

Recept

Orangeri & Köksträdgård

Kök

Årstider

HälsaAllmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sommarstuga
Sovrum
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika
TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0