Mobil slide-in-meny demo | 13 Pixlar
headerAtt få piggare hud
I samarbete med Maybeauty
 
Att använda Maybeutys produkter ingår i min hudvårdsrutin en gång i veckan. Facegel är den som tar kortast tid, lätt att plocka fram när huden börjar se lite trött och sliten ut. Facegel ger resultatet direkt och du behöver bara massera in den i ansiktet så rensar den bort döda hudceller. Jag brukar få beröm för min hud, jag har nästan aldrig finnar det är bara rynkorna man inte blir av med brukar jag skoja om :)
 
 
Facegel kommer i små förpackningar. Du öppnar förpackningen och försiktigt masserar in gelen i ditt ansikte. Du kan själv välja om du vill ta hela ansiktet eller bara visa delar. 
 
 
Efter en stund kan man känna hur smuts och döda hudceller lossnar. Skölj sedan med vatten i ansiktet , torka torrt och massera in en dag eller nattkräm. 
 
 
Man känner direkt resultat och huden blir piggare och lenare och är lättare att ta hand om när man ska sminka sig osv. Facegel är en toppenprodukt och jag gillar den där rena känslan även om jag bara ska vara hemma så trivs man bättre av att känna sig fräsch i huden.
 
Prova du med facegel, nu har 30% rabatt med rabattkoden lottagelen som är redan aktiverat HÄR 
 
 
Kram Lotta
 


KOMMENTERA


Blir så glad av att få en liten kommentar.
Önskar dig en fin dagIza

Kul att du hittat det som fungerar för dig! Jag har just hittat en människa som gör egna hudvårdsprodukter med ekologiska ingredienser rakt igenom, och det är jättebra för mig :) Det känns lyxigt att kunna köpa bra produkter så nära. Men vissa grejer gör hon inte så då kompletterar jag från Nuskin och Lcc.

2017-05-22 // 15:42:07
URL: http://izasfotografi.blogg.se

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0