Mobil slide-in-meny demo | 13 Pixlar
headerInreda vid poolen och AZ design
Samarbete med AZ design
 
I sommar ska vi börja lägga nytt golv vid poolen, jag vet inte hur långt vi kommer att komma med det för vi sätter ingen tid på saker längre när det måste bli klart. Det får ta den tid det tar. Jag har redan börjat fundera på hur jag vill inreda där nere och ha möbler som kan stå ute. Har kollat in www.azdesign.se
 
 
 
Det ska bli någon typ av sittgrupp och stolar där man kan sitta och äta vid och så solsängar såklart, även om jag aldrig sitter och solar direkt. Älskar ju springa omkring i solen och gräva lite.  Dessa vita karmstolar tycker jag är snygga till ett stort hemmabyggt träbord.Jag är lite förtjust i det där gamla som möter det nya. 
 
 
Finns även i korg som jag också gillade och kan stå ute.
 
 
Stapelbara stolar man kan ha ute fanns också. Lite för tuffa i stilen för mig här på landet, men tips till er. Bra med stolar man kan stapla, det skulle vi behöva till vår gamla skola däremot och vår festlokal. Jag röstar på de första högst upp och så ett gammalt träbord nere vid poolen. 
 
 
Först ska ju golvet byggas och det lär ju ta sin lilla tid. Ett nytt plank ska upp osv och även om det ser väldigt fint ut på bild så är det väldigt slitet och planket man man nästan bara peta på så ramlar det ner. Det ska bli så kul att få börja med det projektet i sommar, men som jag sagt innan. Orangeriet ska bli klart först. Bara ett projekt i taget :)
 
Kram Lotta
 
 


KOMMENTERA


Blir så glad av att få en liten kommentar.
Önskar dig en fin dagTILLBAKA TILL STARTSIDAN
Kommentarer som jag upplever som kränkande läggs i skräpposten och ipnummer blockeras direkt och sparas, så 2018 kommer inte några sådana kommentarer att publiceras på min blogg. Du måste fylla i mailadressen och våga stå för vem du är och dina åskiter och kommentarer ska hålla god ton och vara konstruktiva för att din kommenter ska synas. Är det något annat du undrar över så får man istället gärna maila mig.


mammansprinsessor

så mysigt:) vi skulle också behöva bygga nytt kring våran pool men funderar på att bygga en större pool senare.så fina korgstolar o perfekt om de kan stå ute. kramar

2017-03-17 // 11:03:26
URL: http://mammansprinsessor.blogg.se/

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:

VÄLKOMMEN!Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.comLantliv & Trädgård

Recept

Orangeri & Köksträdgård

Kök

Årstider

HälsaAllmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sommarstuga
Sovrum
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika
TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0