Mobil slide-in-meny demo | 13 Pixlar
headerHar haft en riktigt rolig dag och hunnit massor
 
Har haft en riktigt rolig dag och hunnit massor, i min värld kallas det flow. Älskar att vara i flow och känna mig kreativ. Mitt liv är inte så stressigt längre eftersom jag mest är hemma, men det gäller det att verkligen ta tag i saker och göra det man ska. Idag har jag både fotat och skickat två reportage, svarat på alla mail, bestämt mer med Julia som ska göra om bloggen, bokat en föreläsning och på G med nya samarbeten. Jag har också hämtat bilen på verkstad och varit och handlat, men det känns som det var igår fast det var tidigt på morgonen och haft fikagäster. En produktiv och bra dag!
 
Nu får det bli godnatt. Kvällstrött har jag blivit också, men vaknar ofta tidigt istället. Min kära katt väcker mig ibland på nätterna så jag har svårt att somna om men imorgon har Elin skjuts till tåget så då kan jag ta sovmorgon om jag vill. 
 
Kram Lotta


KOMMENTERA


Blir så glad av att få en liten kommentar.
Önskar dig en fin dagGun

vilket fint skåp :) nåt sånt har jag sökt efter länge! Får man fråga varifrån det är köpt? Så roligt att kika in och få inspiration från erat underbara hem, och så får jag en extra energikick att orka ta itu med nåt hemma själv också:) Ha en fin helg!

Svar: Hej det är från Ikea men köpt för säkert 7-8 år sedan . Kram Lotta
Fyra årstider

2017-03-10 // 10:09:06

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0