Mobil slide-in-meny demo | 13 Pixlar
headerEtt rum för gäster på sommaren
 
 
Bilder mobilen
 
Min granne undrade om några av deras gäster i sommar kunde sova i vår skola när de skulle ha fest i sitt torp. När han frågade det fick jag och mannen en ide att städa ordning där inne och göra ordning det bästa rummet som lite gästrum på sommaren. 
 
 
 Där inne har vi haft så himla stökigt så man knappt kommer in, så det här blev startskottet att ta tag i det. Vi började nere vid ingången och har nu kommit till övervåningen och det rummet som tömts och som ska inredas med möbler som står i skolan och blivit över. Jag vill mest bli av med en massa möbler. 
 
 
Jag tycker det är bättre att vi inreder ett rum än att bara ställa in sakerna och inte kunna använda rummet.Så idag har jag skrapat gammal matta som ska bort och så ska vi behandla betonggolvet. Ni ska få se hur det blir när det blir klart. Skitjobbigt var det, men nu är det mesta gjort.
 
Kram Lotta
 


KOMMENTERA


Blir så glad av att få en liten kommentar.
Önskar dig en fin dagTILLBAKA TILL STARTSIDAN
Kommentarer som jag upplever som kränkande läggs i skräpposten och ipnummer blockeras direkt och sparas, så 2018 kommer inte några sådana kommentarer att publiceras på min blogg. Du måste fylla i mailadressen och våga stå för vem du är och dina åskiter och kommentarer ska hålla god ton och vara konstruktiva för att din kommenter ska synas. Är det något annat du undrar över så får man istället gärna maila mig.


Dixi Wonderland

Nu har inte jag läst bloggen speciellt länge så blev väldigt nyfiken på denna skolan? Har ni en skola på tomten eller vart ska denna befinna sig? Försökte googla men hittar inget inlägg om det tyvärr.

Svar: Hej, vi äger en gammal skola och vårt hus är en lärarbostad. Kram Lotta
Fyra årstider

2017-03-20 // 17:32:18
URL: http://dixiwonderland.com/
Annica

Hej Lotta,
Jobbar som fastighetsförvaltare och har beställt många renoveringar av offentliga lokaler. Många gamla golvlim innehåller giftiga ämnen (asbest bl.a.) som måste hanteras med försiktighet och lämnas som farligt avfall. Tänk på att använda skydd när ni hanterar det och mattan och släng inte som brännbart.
Tack för en härlig blogg, du är en stor inspirationskälla och glädjespridare! (Vilket jag inte var i detta inlägg men kände att jag måste ...)

Svar: Det pratade min man om med. Mattan får vi köra på släpan till återvinningen. Tack för du tänker på mig 💗Kram Lotta
Fyra årstider

2017-03-20 // 21:33:30
Annika

Härligt med er kreativitet! Ska bli kul att få se slutresultatet.
Minns själv hur slitsamt det var att få bort gammal matta på betonggolvet. Fick tips att värma med strykjärn och då blev det genast lättare. Så det kan du prova om du har några fläckar kvar som är svåra. Lycka till!

2017-03-21 // 08:49:57
Madde

Oj, vilket jobb! Ser fram emot att se hur det blir!

2017-03-22 // 09:58:45
URL: http://pixiebob.blogg.se

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:

VÄLKOMMEN!Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.comLantliv & Trädgård

Recept

Orangeri & Köksträdgård

Inredning

Årstider

HälsaAllmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sommarstuga
Sovrum
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika
TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0