Mobil slide-in-meny demo | 13 Pixlar
headerEn dag med honom
 
Vilken dag vi haft! En sådan där toppendag när man umgås och hinner massor. Vi är ett bra team jag och mannen bara vi har tid. Först får han sova länge, sitta med sin tidning och kaffe men sedan hjälps vi åt. 
 
 
Sedan jobbar vi sida vid sida med våra projekt. När två duracellkaniner sätter igång går det undan :)  Imorgon ska vi börja fixa klart rummet i skolan, vi har fått ut drivbänken, fått upp växtbelysning osv. Findus har varit med hela dagen och barnen visar sig mest ute när vi ska grilla ute. När det gäller plantering och plantor så är det egentligen Kalle som har det genuina intresset av att sköta om dem. Han gillar det där gullandet som jag inte är bra på. 
 
 
Så avslutar vi dagen med spabad när vi pratat ihop oss om våra projekt och allt annat i livet som man behöver sätta ord på. Det är så himla bra att hinna prata om saker så man jobbar mot samma mål och höra hur den andra tänker om saker som händer i livet. Nu har vi ätit lite gott. Bara tända ljus där nere nu under en timme. Imorgon har vi en plan hur vi ska fortsätta. 
 
Trevlig kväll!
 
Kram Lotta
 
 


KOMMENTERA


Blir så glad av att få en liten kommentar.
Önskar dig en fin dagTILLBAKA TILL STARTSIDAN
Kommentarer som jag upplever som kränkande läggs i skräpposten och ipnummer blockeras direkt och sparas, så 2018 kommer inte några sådana kommentarer att publiceras på min blogg. Du måste fylla i mailadressen och våga stå för vem du är och dina åskiter och kommentarer ska hålla god ton och vara konstruktiva för att din kommenter ska synas. Är det något annat du undrar över så får man istället gärna maila mig.


Dixi Wonderland

Igår köpte vi lite växter och då såg jag ett citronträd för första gången. Magiskt :D

2017-03-26 // 08:22:17
URL: http://dixiwonderland.com/
Hem ljuva hem

Åhh så mysigt. Härligt att ha en livskamrat och jobba ihop med. Vilka fina växter ni har och citronträd, står på min önskelista. Får köpa ett snart när jag får nya jobbet(personalrabatt) Ha en bra dag Kraam Pia

2017-03-26 // 08:49:49
URL: http://pia-gustafsson.blogspot.se/

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:

VÄLKOMMEN!Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.comLantliv & Trädgård

Recept

Orangeri & Köksträdgård

Kök

Årstider

HälsaAllmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sommarstuga
Sovrum
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika
TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0