Är du intresserad av min bok maila: info.fyraarstider@gmail.com
TRANSLATE

I STOLT SAMARBETE MED


MIN BLOGGDESIGN ÄR GJORD AVTotalt antal besökare Besökare online Besökare idag


Hem & Trädgård Allmänt Allmänt
Tips att komma igång med träning och snygga träningskläder
I samarbete med Deval
 
Jag får ofta frågor på hur jag lyckats träna och kunnat hålla fast vid det från den dagen jag bestämde mig. Så här kommer några tips från mig på vägen i samarbete med Deval och deras nya snygga träningskläder i vårens kollektion som nyligen kommit till butiken HÄR 
 
 
Väst Palmer HÄR
 
Det allra viktigaste är att man själv har bestämt sig. Att man vet man gör det för sin egen skull och ingen annan, för när man väl ska ut och gå eller träna på något sätt så kommer man få påminna sig om och om igen att jag gör detta för min skull, ingen annan.
 
För min del så var jag tvungen att programmera om hjärnan. " Jag är en träningstjej". Det fick jag säga om och om igen. För mig var det lättare att bli den personen när jag hade träningskläder på mig. I början var det svårt att hitta kläder som passade, men det finns ju träningskläder för alla kroppar och ska man som jag börja med att ut och gå så kan man ju börja med bra skor och sedan satsa på snygga träningskläder som piffar upp en lite. I början kan det vara ett linne, en fin mössa eller en jacka. 
 
 
Jacka HÄR och mössa HÄR
 
Sedan gäller det att försöka se kroppen som en helhet och kanske även förstå kostens innebörd för hälsan. För mig har dessa två gått hand i hand. När suget försvann med lchf gick det lättare att träna osv.
 
Gå inte ut för hårt, sätt små steg. Ge dig själv beröm och belöningar när du uppnår små mål.Skit i tid osv. det är oväsentligt. Du tävlar inte mot någon. 
 
 
Ta bara på dig skorna och gör det. Du kommer inte alltid ha lust att vilja göra det, men du bara gör det ändå för du gör det för DIN skull.
 
I mitt fall så hade jag en längtan efter att få vara en annan typ av kvinna och den längtan var så stor och det drivet gjorde att jag fortsatte. 
 
 
Ta tiden att träna och bestäm dig. Tänk nu att du ska göra detta för resten av ditt liv. Försök att tänka bort kilo och skapa dig en målbild vart du ska stå eller vara om 6 mån, 1 år, 5 år osv. När du tränar så tänk på din målbild.
 
För mig var det lättare att komma ut när jag delade på facebook mina träningsrundor osv. Lite... kolla vad jag kan. Först bara gå och sedan kunna springa 1 km, sedan 2 och 3 osv. När man delar med andra sätter det lite press men man måste hela tiden tänka att det är för sin egen skull. 
 
 
Kompressionstights thil HÄR
 
Att springa lopp osv passar inte mig, det ger bara press men det är ju olika. En del triggas av att boka springlopp osv för då måste de träna, jag är tvärtom. Gör det som passar dig. För mig var all typ av gymnastik och tävlingar sånt som fick mig att ha ont i magen och må dåligt när jag var yngre. Så det har tagit tid för mig att tänka om,.
 
I början tyckte jag det var jobbigt att träna i grupp så det gjorde jag inte osv. För mig har det kommit senare. Sätt inte för höga krav på dig själv. Om du går en runda varje dag, trampar cykel eller vad det kan vara så det är bra. All träning är bra som att gå i skogen osv men gör det flera gånger i veckan. Skaffa dig gärna en träningskompis som är i samma situation, jag har 4 stycken som jag går med. I början var de snabbare än mig men de har dargit ut mig på rundor i 5 år. 
 
 
Jacka Kjellgren så himla snygg HÄR
 
Ta bilder på dig själv och mät dig. Du kommer tycka det är roligt att ha de där bilderna, för det är viktigt att kunna se resultat och förstå att det faktiskt händer saker både med kropp och hjärna för i perioder kommer det kännas som allt står still. Du kommer få jobba väldigt mycket med dina tankar omkring dig och den du är. Du kommer få tänka om vem du är och vad du gillar och det har varit en stor process för mig. 
 
 
Träningslinne Lysell HÄR
 
 
Byxor HÄR,, jacka HÄR, mössa HÄR
 
 
Till slut vill jag bara säga, låt det ta tid. Låt det ta den tid det tar och jag är ännu inte klar. Tänk inte på vad folk tycker om din förändring om du ska klara av det, för de finns dem som aldrig kommer  tro på dig. Det är inte så mycket så att bry sig om. Kör på din grej och låt folk snacka :) Vem du än är och vart du är på väg så älska dig själv i det du gör och stå upp för din grej. 
 
Devals alla snygga träningskläder hittar du HÄR och en massa annat fint.
 
 
 
Kram Lotta

KOMMENTERA


Malin

Oj va snygga träningskläder får shoppa lite nytt här vid n lösning :-)

2017-03-06 // 21:43:17
URL: http://blomsveranda.blogg.se
Ewwa

Kloka ord!! Jag går massor med ganska långa hundpromenader, men känner att jag skulle vilja gå ungefär lika mycket och ofta ensam också. Som regelrätt träning! Men den där tiden... <:-)

2017-03-07 // 10:18:13
URL: http://enbloggomenmormor.blogg.se

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:Fotograf - Malin WahlinVälkommen till Fyra årstider min dagbok på nätet. Min önskan är att få ge dig en stund avkoppling med inspiration genom mina bilder och texter. Jag lever på landet tillsammans med min älskade familj. Jag tycker om att vara i naturen, jobba i mitt företag, hålla på med inredning och pyssel, träna, mode, fika med vänner, resa och äter lchf - 18 kg. I maj 2015 blev min dotter sjuk i leukemi.

Jag jobbar också som fotograf och kreatör genom mina reportage i Sverige och resten av världen.

Vill du kontakta mig på mail: info.fyraarstider@gmail.com

Allmänt
Altan mot pool
Badrum och tvättstuga och walk- in- closet
Bakning
Barnrum & Tonårsrum
Blommor
Boken Fyra årstider
Butiker
Cancer
Fotografering
Fotografering brudpar
Fotouppdrag
Föreläsning - workshop - inspiratör
Företaget
Hall
Hemma på landet
Hälsosammare liv/LCHF/träning
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Katten Findus
Kontor och pysselrum
Kök
Köksträdgård
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri
Outfit - kläder/skor/smink/behandlingar
Planteringsbänk/Utekök
Pool
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten butiker/företag
Skafferi
Sommar
Sommarstuga
Sovrum
Tankar om livet
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum och utekök
Uthus/källare/skola
Vardagsrum
Verkstad och arbetsrum
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika

I STOLT SAMARBETE MED
ÅRETS NYFÖRETAGARE

Årets nyföretagare i Mjölby kommun 2014RSS 2.0