Är du intresserad av min bok maila: info.fyraarstider@gmail.com
TRANSLATE

I STOLT SAMARBETE MEDMIN BLOGGDESIGN ÄR GJORD AVTotalt antal besökare Besökare online Besökare idag


Hem & Trädgård Allmänt Allmänt
Överkast och nya kuddar
 
 
Det är helg, tjohoo vad mysigt. Jag har handlat mat till tjejmiddagen imorgon och fotograferat bilder på två olika jobb. 
 
 
Nu lägger sig lugnet här hemma. Elin ska ha en tjejkompis som ska sova över och Philip kom hem och gav sin mamma en kram så han är nog glad att det är helg. Jag har tagit ett glas rödvin och redigerat bilder, min chef sa att det var ok :) 
 
 
I sovrummet har jag skaffat nytt överkast och kuddar. Min kära katt skitar ner hela tiden när det är vitt så det blev det här blå, mitt drömöverkast jag önskat ett tag. Har sålt en del gamla saker här hemma och kunde istället köpa mig detta. 
 
Nu ska jag njuta av fredag!
 
Överkast och kuddar här  (adlink)
 
Kram Lotta
 

Det borde nog regna oftare
 
Gammal kruka
 
Det borde nog regna oftare så mycket mer gjort som jag får här hemma. När solen lyser vill jag bara gå ut sedan får jag sitta hela kvällarna istället. Men här blev det regn idag och vips är man klar med en massa som man skjutit på. Imorgon är fredag mina vänner, jag ska handla till min tjejmiddag och sedan kanske det kan bli en springtur. Jag blivit så himla kvällstrött efter Elin blev sjuk. Måste ligga i sängen senast kl 22 men å andra sidan tar jag ju nästan aldrig sovmorgon. Nu har jag sytt lite också, gick beklädnad 2 år på gymnasiet men numera kan jag knappt sy gardiner :) 
 
Dags att packa ihop för ikväll, Kram Lotta

Dumt att variera sig....
Samarbete Modesto och adlinks
 
Bara bilder från mobilen...
 
På morgonen var det minusgrader men jag vägrar strumpor. Gillar verkligen inte såna där vanliga sockor och så fort det blir lite vår i luften åker de av. Nya fina vårskor Modesto fick åka på fötterna finns HÄR
 
Tyvärr så hade Elin magkatarr idag igen av alla mediciner men hon tyckte ändå jag kunde sticka iväg en stund. Nu är det inte så akut längre när hon blir sjuk så man vågar lämna henne och hon fyller ju 18 snart så hon måste ju också vara själv ibland och känna sig stor. Svårt det där. 
 
 
Skor här, tröja här, glasögon här och byxor här
 
 
 
Jag hade bokat tid på p.a.u.s, den här gången en nyhet som Anna tyckte jag skulle prova. Gud himmel så skönt det var. Behandlingen var de först i landet med som heter Thousand flower detox. Elemis dofter är underbara och efter skrubb, inpackning och alla krämer är man len och fin på hela kroppen. 
 
 
När man varit på paus och ska in mot stan så går man förbi Linköpings trädgårdshandel och där inne har det blivit sååååå fint. Linköpingsbor åk dit. Ikväll har de extraöppet också. 
 
 
Kolla så snyggt med små vaser och en massa olika blommor. 
 
 
Till mitt bord blev det en stor bukett tulpaner och lite grönt. Det finns fortfarande självplock och i helgen ska jag ha lite tjejkompisar och då vill jag ha fint på borden. 
 
 
 Massor av snygga krukor också och citrusträd. Är det något som jag älskar så är det växter och krukor. Håll i plånboken Lotta :) 
 
 
På Boomernag hade medlemsdag och jag hade lite jobb som skulle fixas så jag stack bara in huvudet som hastigast. Mycket snyggt i rosa har kommit och så en massa fint för männ. Sedan blev det köpa schampoo och balsam, ostar och några fler blommor kom jag på jag ville ha till vardagsrummet så en tur till torget också. Sedan gick jag och mina bara fötter hem och när jag kom hem började regna. 
 
 
Nu har jag hunnit städa undervåningen, tvättat lakan, jobbat osv. Ibland hinner man mycket när man sätter en raket i baken. Nu ska sonen hämtas på gymmet och sedan häller jag nog upp en cider för det känns lite som helg när man haft en sådan här bra dag. En bra dag likt dem jag brukar göra någon dag i månaden när min chef får bestämma, det är dumt att variera sig :) 
 
Kram Lotta


Fotograf - Malin WahlinVälkommen till Fyra årstider min dagbok på nätet. Min önskan är att få ge dig en stund avkoppling med inspiration genom mina bilder och texter. Jag lever på landet tillsammans med min älskade familj. Jag tycker om att vara i naturen, jobba i mitt företag, hålla på med inredning och pyssel, träna, mode, fika med vänner, resa och äter lchf - 18 kg. I maj 2015 blev min dotter sjuk i leukemi.

Jag jobbar också som fotograf och kreatör genom mina reportage i Sverige och resten av världen.

Vill du kontakta mig på mail: info.fyraarstider@gmail.comAllmänt
Altan mot pool
Badrum och tvättstuga och walk- in- closet
Bakning
Barnrum & Tonårsrum
Blommor
Boken Fyra årstider
Butiker
Cancer
Fotografering
Fotografering brudpar
Fotouppdrag
Föreläsning - workshop - inspiratör
Företaget
Hall
Hemma på landet
Hälsosammare liv/LCHF/träning
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Katten Findus
Kontor och pysselrum
Kök
Köksträdgård
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri
Outfit - kläder/skor/smink/behandlingar
Planteringsbänk/Utekök
Pool
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten butiker/företag
Skafferi
Sommar
Sommarstuga
Sovrum
Tankar om livet
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum och utekök
Uthus/källare/skola
Vardagsrum
Verkstad och arbetsrum
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika

I STOLT SAMARBETE MED
ÅRETS NYFÖRETAGARE

Årets nyföretagare i Mjölby kommun 2014


RSS 2.0