Mobil slide-in-meny demo | 13 Pixlar
headerSommarlovet väntar
 
 
Lycka idag när den här killen får sluta 8:an och sommarlov framför sig. Igår smyckade han bug ridern med sin kompis som sovit över. Tänk att nu är det Philip som umgås med en kompis som bor i prästgården i byn, där som min bästis bodde när jag var liten och ungdom. Allt fortsätter och genom sina barn får man uppleva allt igen.
 
 
Philips kläder här 
 
Philip har det där drivet som jag har och nyfikenheten. Han är snäll, omtänksam och har många vänner. Han har blivit stor och det är så härligt att se honom mer och mer ta för sig och stå för den han är. Högstadiet är en tuff tid när man ska formas och han fick det extra tufft när Elin blev sjuk och han skulle börja 7:an.
 
 
Men nu är det livets glada dagar. Sommarlov väntar och kanske jobb på en av Linköpings bästa resturanger. Han är så duktig med matlagning och blev så uppskattad på sin prao så kanske några veckors jobb i köket på Aioli i stan kan det bli.Men mest av allt önskar jag honom glädje och att han är lycklig och har roligt med sina vänner. 
 
Elin och jag är själva idag så vi får se vad vi hittar på, bilder ska fotas och det är bra nu när jag har en egen fotograf här hemma hela sommaren.
 
Kram Lotta
 
 


KOMMENTERA


Blir så glad av att få en liten kommentar.
Önskar dig en fin dagTILLBAKA TILL STARTSIDAN
Kommentarer som jag upplever som kränkande läggs i skräpposten och ipnummer blockeras direkt och sparas, så 2018 kommer inte några sådana kommentarer att publiceras på min blogg. Du måste fylla i mailadressen och våga stå för vem du är och dina åskiter och kommentarer ska hålla god ton och vara konstruktiva för att din kommenter ska synas. Är det något annat du undrar över så får man istället gärna maila mig.


your bæ

fin bild!!:))

2017-06-16 // 17:23:14

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:

VÄLKOMMEN!Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.comLantliv & Trädgård

Recept

Orangeri & Köksträdgård

Kök

Årstider

HälsaAllmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sommarstuga
Sovrum
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika
TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0