Mobil slide-in-meny demo | 13 Pixlar
headerSnart midsommar
 
I år på midsommar ska vi vara hemma hos oss, vi slår ihop grannens gäster med mina och så är vi hos oss. Det är inga ungdomar som vill åka bort med sina föräldrar längre så det blir lika skönt att vara hemma. Elin ska på fest och Philip är nog här hemma med lite kompisar och får fixa tävlingar till oss vuxna och barn. Vad ska ni göra på midsommar?
 
Nej nu har jag jobbat en stund i regnet efter varit ute och målat orangeriet och nu är det dags att skjutsa sonen till gymmet i byn.
 
 
Kram Lotta


KOMMENTERA


Blir så glad av att få en liten kommentar.
Önskar dig en fin dagTILLBAKA TILL STARTSIDAN
Kommentarer som jag upplever som kränkande läggs i skräpposten och ipnummer blockeras direkt och sparas, så 2018 kommer inte några sådana kommentarer att publiceras på min blogg. Du måste fylla i mailadressen och våga stå för vem du är och dina åskiter och kommentarer ska hålla god ton och vara konstruktiva för att din kommenter ska synas. Är det något annat du undrar över så får man istället gärna maila mig.


Anders

Oj vilken midsommrig bild! Man riktigt längtar och hoppas att det för en gångs skull ska bli en midsommar med riktigt bra väder den här gången.

2017-06-12 // 17:27:26
URL: http://resa.postach.io/
Rita

Vilken härlig sommarbild. Hoppas innerligt att ni får en fin o bra midsommar. Så klart med sol o värme, men det viktigaste att Elin får vara pigg.
Kram!

2017-06-12 // 21:06:28
Iza

Jättefin klänning! Det finns säkert liknande för lägre pris ☺️ Det låter så mysigt med er midsommar💕 Men öppen som du är så vet jag ju att det svänger för er, allt är ju inte bara lika underbart som alla dina fantastiska bilder. Det är tur att ni har så mycket positivt och fint utöver allt ni gått igenom. Jag beundrar er så mycket, du är en fantastisk människa! Har bloggat i många år och försökt ha min blogg lite i stil med din fast på mitt eget sätt, men nej. Omöjligt. Du är verkligen så bra!! Hoppas er midsommar blir underbar! (Ditt driv och dina kloka ord har peppat mig många gånger vad det gäller min egen sjukdom, tack!)

2017-06-12 // 23:57:57
Annie - Fotograf i Linköping & Stockholm

Den klänningen var söt men jo den kostade lite :P
I midsommar ska jag vara i skärgården och mysa med familjen :)

2017-06-13 // 16:33:45
URL: http://blogg.anniesfotografier.se

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:

VÄLKOMMEN!Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.comLantliv & Trädgård

Recept

Orangeri & Köksträdgård

Inredning

Årstider

HälsaAllmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sommarstuga
Sovrum
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika
TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0