Mobil slide-in-meny demo | 13 Pixlar
headerRosrabatt
 
 
Idag var det dags att åka och köpa växter till rabatterna vid orangeriet. Stenarna ska gjutas fast och trappen är inte klar men plantera gick bra ändå. 
 
 
Det blev två rosor och lite annat för jag hade tänkt fyra rosor men det fanns bara två kvar av den här sorten. De jag satte i höstas frös i vintras så nu köpte jag krukodlade istället.
 
 
Rosen heter Augusta Luise floribunda ber sedan vit lavendel och blå hade jag sedan innan. Alunrot shanghai och lammöron och några lila penser. Rosen blir runt en meter och luktar gudomligt gott och ca 1 meter hög. Har satt klätterroser på andra ställen. 
 
 
Utanför trappen så satte jag en stor lavendel i en gammal kruka som jag gjort hål i. Det blev så fint och nu längtar jag att trappen blir klar och stenarna ska gjutas runt rabatten i helgen. 
 
Kram Lotta


KOMMENTERA


Blir så glad av att få en liten kommentar.
Önskar dig en fin dagTILLBAKA TILL STARTSIDAN
Kommentarer som jag upplever som kränkande läggs i skräpposten och ipnummer blockeras direkt och sparas, så 2018 kommer inte några sådana kommentarer att publiceras på min blogg. Du måste fylla i mailadressen och våga stå för vem du är och dina åskiter och kommentarer ska hålla god ton och vara konstruktiva för att din kommenter ska synas. Är det något annat du undrar över så får man istället gärna maila mig.


EVELINA

Blir alldeles drömmig av dina bilder! Jättefint! Och den där rosen är så vacker! Jag har planterat David Austin "Tranquility" i min lilla trädgårdsplätt och blev så glad i morse då jag såg att knopparna börjar vara riktigt stora. Rosor är verkligen underbara :)

2017-06-08 // 20:12:56
URL: http://evelinawilson.blogg.se
Villa Ryttarängen

Fantastiskt fint! Vilka rosor och vilken fin kombo med alunroten. Lammöron gillar jag inte därför att de sprider sig som ogräs, men de har en fin grågrön färg. Kraaam Pia

2017-06-08 // 20:51:04
URL: http://villaryttarangen.blogspot.se/

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:

VÄLKOMMEN!Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.comLantliv & Trädgård

Recept

Orangeri & Köksträdgård

Kök

Årstider

HälsaAllmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sommarstuga
Sovrum
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika
TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0