Mobil slide-in-meny demo | 13 Pixlar
headerHop on och hop off bussen i New York
 
 
Sista dagen så valde vi att ta Hop on och hop off bussen så Elin skulle slippa gå så mycket, det blev ändå en mil i benen fast vi åkte mest buss. 
 
 
Vi började med frukost på time sqare Premier deli cafe. Omelett med någon potatis som jag inte åt för typ 150 kr sedan köpte vi biljetter för att åka bussen. En vuxenbiljett kostar 59 dollar det fick det vara värt. Vi fick platser längst fram både dit och hem så det blev toppen. 
 
 
Första stoppet blev i Soho, där gick vi inte speciellt mycket så det hann jag inte se, men det var väldigt mysigt där. 
 
 
Sedan blev det en tur över till Little Italy och China town. Så himla häftiga områden och kul att få se.
 
 
 
Sedan fortsatte vi till minnesplatsen för world trade center. Där var det som ett lugn la sig över platsen. Så mäktigt och sorgligt på samma gång. 
 
 
Från 9/11 memorial gick vi sedan ut med Battery pl, där stannade vi och åt lunch på Merchanst river house. Precis utanför ligger Frihetsgudinnan. Vädret var fint och vi såg Frihetsgudinnan från land så vi tog aldrig gratisbåten för att titta närmare. Isgäller åkte vi vidare för att gå på Brooklyn Bridge. 
 
 
 
Så tog vi bussen hem och vår resa hade nästan nått sitt slut. Nästa dag skulle vi åka hem och nu var Elins drömresa snart över, så nöjda och glada för allt vi sett. Nästa resa ska Philip få önska och då blir det charter med all inclusive, det gillar han. 
 
Dreams some true, eller som Elin brukar skoja och säga...cancer kan ta sig sig i röven :) nu står vi här trots ett hb 109 och en cancerbehandling som inte är slut.
 
Kram Lotta
 
 


KOMMENTERA


Blir så glad av att få en liten kommentar.
Önskar dig en fin dagTILLBAKA TILL STARTSIDAN
Kommentarer som jag upplever som kränkande läggs i skräpposten och ipnummer blockeras direkt och sparas, så 2018 kommer inte några sådana kommentarer att publiceras på min blogg. Du måste fylla i mailadressen och våga stå för vem du är och dina åskiter och kommentarer ska hålla god ton och vara konstruktiva för att din kommenter ska synas. Är det något annat du undrar över så får man istället gärna maila mig.


Pernilla

Så roligt att se era bilder. Jag och vår äldsta dotter var där samtidigt, upplevde samma saker och gick på samma gator.
En av gångerna vi hängde i central park berättade jag för henne att ni var på plats, jag sa att Lotta tycker nog om att vara här men jag tror nog hon trivs bäst hemma hos hönsen och lugnet...
Ca 220 000 steg tog vi vår vecka, vi gick och vi åt :). Det var andra gången för mig men nu känner jag mig lite mätt, vill se nåt annat.
Så härligt för er att ni kom iväg! Kram

2017-06-03 // 19:07:45
Ellen

Takk for flott beskrivelse og fine bilder fra turen til New York! Min mann og jeg var der sammen med et vennepar høsten 2013. Og vi opplevde og fokuserte på mye av det du og din familie gjorde! Veldig kult å se igjen mange av stedene vi også besøkte. Det var en utrolig spesiell opplevelse å være på Ground Zero. En atmosfære preget av respekt og ettertanke! Mange mennesker, men stillhet. Og takk igjen for alt du formidler på bloggen din, Lotta! Gode hilsener fra Ellen.

2017-06-03 // 21:05:18

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:

VÄLKOMMEN!Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.comLantliv & Trädgård

Recept

Orangeri & Köksträdgård

Inredning

Årstider

HälsaAllmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sommarstuga
Sovrum
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika
TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0