Mobil slide-in-meny demo | 13 Pixlar
headerEn dag ska jag sitta på min brygga
I samarbete med Sprudla
 
Jag längtar att min man ska ha semester. Att han ska få sova länge, se honom ledig och utvilad och att vi har hela dagarna framför oss. Att äta frukost på altanen och få ta dagen som den kommer. Att ha stora barn innebär att att det är mest han och jag och ungarna gör annat. 
 
 
Det kommer bara bli bygga altan för hela slanten, stackars er som läser vad jag ska tjata och visa byggbilder:) 
 
 
Kermik HÄR 
 
 
 
Det är så skönt att få vara hemma, har inget behov att åka någonstans och inte mannen heller och vi fortsätter istället att spara till en stuga vid en sjö. En dag ska jag sitta på min brygga och dricka mitt kaffe.
 
Det vackra porslinet Annas keramik som jag tycker så väldigt mycket om finns HÄR , har fotat bilder till Sprudla.
 
Kram Lotta 


KOMMENTERA


Blir så glad av att få en liten kommentar.
Önskar dig en fin dagTILLBAKA TILL STARTSIDAN
Kommentarer som jag upplever som kränkande läggs i skräpposten och ipnummer blockeras direkt och sparas, så 2018 kommer inte några sådana kommentarer att publiceras på min blogg. Du måste fylla i mailadressen och våga stå för vem du är och dina åskiter och kommentarer ska hålla god ton och vara konstruktiva för att din kommenter ska synas. Är det något annat du undrar över så får man istället gärna maila mig.


meh.blo.gg

Förstår att du längtar :-) Jag längtar efter att slippa ställa klockan :-)

2017-06-28 // 07:12:00
URL: http://meh.blo.gg/
Anonym

Sommaren är bäst, längtar själv efter sovmorgon och många soliga dagar ute på balkongen.

2017-06-28 // 08:46:46
URL: http://thetimeoflove.blogg.se
Josefine

Så himla fint porslin!

2017-06-28 // 10:10:49
URL: http://jftak.se
Alex Hannu

Nya målningar tillagda på min hemsida! Gå jättegärna in och kolla! :)

http://alexhannudesign.tictail.com/

2017-06-28 // 11:06:48
URL: http://alexhannudesign.tictail.com/
Anonym

Själv jobbar jag med att ta hand om äldre. Då tjänar man så dåligt att jag på min semester får ta ett extrajobb! På mina helger/lediga dagar hoppar jag in och tar extrapass. Brukar ta en ledig dag till jul, men det var länge sen nu. Sist jag hade en ledig dag var 2014!

Svar: Det kan vara svårt att ta ledigt vissa perioder i livet. Jag jobbade alla helger när jag pluggade i fyra år för att kunna få vara hemma några veckor med barnen, men sedan fick jag en utbildning och bättre betalt. Du kan inte byta till något annat jobb eller plugga. På sikt kanske du kan göra något annat? Kram
Fyra årstider

2017-06-28 // 15:10:01
Agnetha

Verkligen vackert porslin. Drömmer själv om en stuga vid havet, och det ska vara havet och inte en sjö. Men bor själv i hus liksom du med trädgård och frågan är om det inte blir för mycket med både hus och stuga. Kanske bättre sälja huset och bo i lägenhet + stuga. Hur tänker du kring det?

Svar: Vi vill ha den nära så man kan bara åka över dagen, jobbet är vi inte rädda för. Den dagen när vi inte har huset så har vi kvar stugan...så tänker vi. Behöver inte vara hav för oss. Kram
Fyra årstider

2017-06-28 // 16:55:08
Benita

Tror inte det kan bli för många bilder :-) Det är ju en del av charmen med din blogg; många härliga bilder på livet i stort och smått!

2017-06-28 // 20:49:15
Maria

Din blogg är heeelt underbar, läser den varje dag och uppskattar den varje dag :-) men kommenterar sällan. Så länge jag kan minnas har jag drömt om att få bo vid vatten och ha min egen brygga, nu är jag 51 år, barnen är utflugna så mannen och jag har sålt vårt stora relativt nybyggda hus och köpt ett rött litet hus från 1899. Vi har totalrenoverat det och vi har byggt vår egen brygga och den går ända fram till vardagsrummet :-) Det är underbart när man lyckas förverkliga sina drömmar och jag vet att du kommer också sitta på din brygga en vacker dag.
Jag önskar dig och din fina familj en riktigt härlig sommar. Varm kram Maria!

Svar: Å tack Maria vad jag blev att du förverkligat en dröm , trevlig sommar 💗🌸💗 kram Lotta
Fyra årstider

2017-06-29 // 08:49:42
Sofia

Precis som en sommar frukost skall vara <3 Hälsningar från Schweiz //Sofia
(http://sofiacm.com min blogg för stil och inredning)

2017-06-29 // 15:29:53
URL: http://sofiacm.com
Anonym

Byta jobb är otänkbart! Då skulle mina kollegor få ÄNNU mer att göra. Det är alldeles för få som arbetar inom äldrevården idag. Folk säger att det inte finns jobb, men det finns hur många lediga tjänster som helst. Men de flesta är väl för fina för såna jobb. Ungdomar vill ha flashiga jobb med att resa runt och ha skoj. Lite äldre vill ha bekväma jobb. Kan inte minnas när jag hade skoj eller bekvämt sist! De med 40-timmmars vecka låste ju kunna ta nåt helgpass iallafall? Finns helg och jourdagis!
Arbetar du helger? Har du någon timme på kvällen/natten du inte jobbar, du kanske skulle kunna hoppa in? Vänner, bekanta, tipsa gärna! Både i Linköping, Norrköping och Motala behövs det folk! Även hemtjänsten, dom går på knäna!!

Svar: Hej, jag redan ett heltidsjobb och en dotter som går på cancerbehandling så jag behöver inte mer jobb. All lycka till dig i framtiden och att du får jobba med något du tycker om. Kram Lotta
Fyra årstider

2017-06-29 // 21:27:52

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:

VÄLKOMMEN!Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.comLantliv & Trädgård

Recept

Orangeri & Köksträdgård

Kök

Årstider

HälsaAllmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sommarstuga
Sovrum
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika
TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0