Mobil slide-in-meny demo | 13 Pixlar
headerBesöka central park och frukost på Boathouse
 
 
Blus här och kortbyxor här  ( samarbete ) och hatt här
 
Den tredje dagen i New York var det dags att utforska Central park lite mer. Vi hade först tänkt att hyra cyklar, men tyckte det var lite dyrt så vi valde att gå istället så vi kunde komma nära allt vi ville upptäcka också. Sedan hade Elin lågt hb som hon inte visste om så vi räknade inte med att hon skulle orka så långt. 
 
 
När man kommer in Central Park är det som att hamna i en annan stad. Så himla vackert och rofyllt. Vi gick mot Boathouse för att äta frukost där. 
 
 
Blus här (samarbete) hatt här 
 
 
Boathouse är en restaurang som man kan se i många olika filmer. Ligger vid The lake och priset på frukost om man sitter ute är riktigt ok. Barnen valde pannkakor med frukt och sån där sliskig sirap. Hemma är det inte ok att äta så så sött, men när man är på semester så brukar de få äta vad de vill. Kan varmt rekommendera att gå hit och äta frukost, bara promenaden är värt det.
 
 
När vi käkat gick vi mot sjön Jacquline Kennedy men där fick vi vända för då började Elin bli trött. När man har lågt hb så orkar man inte lika mycket, blir trött, flåsig och blodet pumpas inte runt som normalt så det blev många pausar vilket bara var skönt. 
 
Sedan var det bara gå över gatan till hotellet och när vi hade vilat oss en stund blev det en tur i city för att käka på Mac Donlads. 
 
Ja det var lite från parken, kommer mer senare. Nu ska jag ta en kopp kaffe och se vad jag ska hitta på idag. Ha det fint.
 
Kram Lotta
 
 


KOMMENTERA


Blir så glad av att få en liten kommentar.
Önskar dig en fin dagKatarina

Ååå nu vill jag ju ännu mer tebaks...kände igen alla platser du visar...åååååå....
Stackars lilla smulan...synd att hon inte var helt ok men underbart att ni kom i väg ändå ♥
kraaaaaam

Svar: Hör av mig snart så bokar vi en date 😘 Kram
Fyra årstider

2017-06-01 // 09:56:38
URL: http://sallyshus.se
Lisa Gunnarsson

Hej
Har en fråga. Vad jag har förstått så är mat väldigt dyrt i NY. Att äta Mc Donalds är det oxå dyr mot i Sverige. Finns det inge "hål i väggen" restauranger om du förstår vad jag menar. Eller andra trevliga alternativ.
Mvh Lisa

Svar: Vi hittade inga sådana ställen där vi bodde, vi åt på billigare ställen men det kostade ändå ca 600 kr för 4 per. Sedan kan man köpa på gatan, men de vågade inte vi. Magvärk väldigt dyrt i NY. Kram Lotta
Fyra årstider

2017-06-01 // 18:05:51

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0