Mobil slide-in-meny demo | 13 Pixlar
headerAtt inte längta någonstans
 
 
Ljusstakar här ( samarbete) 
 
 
Rastlösheten och nyfikenheten har varit en drivkraft i mig, det som fått mig starta företag, det är den som gjort att jag vågar kasta mig in nya saker, det är den som gjort att jag tagit bilen och kört över allt när jag gjort reportage osv men just nu känner jag ingen rastlöshet och lägtan efter äventyr. Jag känner mig bara så nöjd och vill helst bara vara hemmakring.
 
 
Vas här (samarbete) 
 
Dessa två år har slitet på kroppen när Elin haft behandlingar. Ena dagen jobbigt, tungt och svårt och ena dagen härligt, glädje och ladda energi. Allt har kommit ifatt och jag lyssnar inåt. Vad säger kroppen till mig just nu?
 
Jag har bara velat vara hemma sista tiden och så känner jag fortfarande. Jag vill bara hitta på lite enkla saker, dagsturer och lite roligt omkring här. Jag har ju också redan rest en massa redan i år. Sedan får vi se om vi senare i sommar åker iväg eller så, men här hemma just nu är underbart.
 
 
Ljustsake present
 
Kroppen är inte trött just nu, jag känner mig riktigt pigg och glad vill göra mycket men jag vill helst bara hålla på här hemma. Att pyssla ger mig bästa energin. Barnen har sommarlov, att se dem må bra är underbart. Igår åkte de iväg på moppen tillsammans och inatt har de tältat. Det är glädje för mig. 
 
 
Men idag åker jag och Elin till Ikea och det ska bli lite inköp. Huset är städat och trädgården är fin så vi tar en inspirationsdag. Vi ska börja med altanbygget och jag ska kika på lite möbler osv.
 
Ha det fint!
 
Kram Lotta


KOMMENTERA


Blir så glad av att få en liten kommentar.
Önskar dig en fin dagTILLBAKA TILL STARTSIDAN
Kommentarer som jag upplever som kränkande läggs i skräpposten och ipnummer blockeras direkt och sparas, så 2018 kommer inte några sådana kommentarer att publiceras på min blogg. Du måste fylla i mailadressen och våga stå för vem du är och dina åskiter och kommentarer ska hålla god ton och vara konstruktiva för att din kommenter ska synas. Är det något annat du undrar över så får man istället gärna maila mig.


Anneli

Hej,
Precis så där känner jag med. jag vill ingenstans! Jag vill bara vara hemma och njuta av allt vackert här. Har man ordnat en oas hemma och bor man ljuvligt så är man redan på plats på bästa stället.

Jag har också varit äventyrlig och jobbat i resebranchen och som flygvärdinna och sedan flackat runt jordklotet med amerikanska flottan och varit en social trevlighetsmadam som älskat fester och folk, men nu vill jag bara vara och njuta av mina närmaste i idyllen.

Kram och ha det gott!

Anneli i Dalarna

2017-06-19 // 17:36:06
URL: http://theswedishlakehouse.blogspot.se/
Sandra

Är det ditt kök på bilderna? Riktigt snyggt kök.
En lite fråga du behöver inte svara om du inte vill. Men är du dotter frisk från allt nu? Det är så tråkigt och för jäkligt när man får dumma och jobbiga sjukdomar. Jag vet hur det känns. Inte kul att vara sjuk.

Kram Sandra

Svar: Hej, ja det är vårt kök. Elin har behandling i 6 mån till sedan blir man inte friskförklarad förrän om 5 är senare, så nej hon är inte frisk men hon mår ganska bra just nu. Kram Lotta
Fyra årstider

2017-06-19 // 21:05:36
URL: http://sessan1.blogg.se

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:

VÄLKOMMEN!Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.comLantliv & Trädgård

Recept

Orangeri & Köksträdgård

Kök

Årstider

HälsaAllmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sommarstuga
Sovrum
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika
TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0