Är du intresserad av min bok maila: info.fyraarstider@gmail.com
TRANSLATE

I STOLT SAMARBETE MED

MIN BLOGGDESIGN ÄR GJORD AVTotalt antal besökare Besökare online Besökare idag


Hem & Trädgård Allmänt Allmänt
Att inte längta någonstans
 
 
Ljusstakar här ( samarbete) 
 
 
Rastlösheten och nyfikenheten har varit en drivkraft i mig, det som fått mig starta företag, det är den som gjort att jag vågar kasta mig in nya saker, det är den som gjort att jag tagit bilen och kört över allt när jag gjort reportage osv men just nu känner jag ingen rastlöshet och lägtan efter äventyr. Jag känner mig bara så nöjd och vill helst bara vara hemmakring.
 
 
Vas här (samarbete) 
 
Dessa två år har slitet på kroppen när Elin haft behandlingar. Ena dagen jobbigt, tungt och svårt och ena dagen härligt, glädje och ladda energi. Allt har kommit ifatt och jag lyssnar inåt. Vad säger kroppen till mig just nu?
 
Jag har bara velat vara hemma sista tiden och så känner jag fortfarande. Jag vill bara hitta på lite enkla saker, dagsturer och lite roligt omkring här. Jag har ju också redan rest en massa redan i år. Sedan får vi se om vi senare i sommar åker iväg eller så, men här hemma just nu är underbart.
 
 
Ljustsake present
 
Kroppen är inte trött just nu, jag känner mig riktigt pigg och glad vill göra mycket men jag vill helst bara hålla på här hemma. Att pyssla ger mig bästa energin. Barnen har sommarlov, att se dem må bra är underbart. Igår åkte de iväg på moppen tillsammans och inatt har de tältat. Det är glädje för mig. 
 
 
Men idag åker jag och Elin till Ikea och det ska bli lite inköp. Huset är städat och trädgården är fin så vi tar en inspirationsdag. Vi ska börja med altanbygget och jag ska kika på lite möbler osv.
 
Ha det fint!
 
Kram Lotta

KOMMENTERA


Anneli

Hej,
Precis så där känner jag med. jag vill ingenstans! Jag vill bara vara hemma och njuta av allt vackert här. Har man ordnat en oas hemma och bor man ljuvligt så är man redan på plats på bästa stället.

Jag har också varit äventyrlig och jobbat i resebranchen och som flygvärdinna och sedan flackat runt jordklotet med amerikanska flottan och varit en social trevlighetsmadam som älskat fester och folk, men nu vill jag bara vara och njuta av mina närmaste i idyllen.

Kram och ha det gott!

Anneli i Dalarna

2017-06-19 // 17:36:06
URL: http://theswedishlakehouse.blogspot.se/
Sandra

Är det ditt kök på bilderna? Riktigt snyggt kök.
En lite fråga du behöver inte svara om du inte vill. Men är du dotter frisk från allt nu? Det är så tråkigt och för jäkligt när man får dumma och jobbiga sjukdomar. Jag vet hur det känns. Inte kul att vara sjuk.

Kram Sandra

Svar: Hej, ja det är vårt kök. Elin har behandling i 6 mån till sedan blir man inte friskförklarad förrän om 5 är senare, så nej hon är inte frisk men hon mår ganska bra just nu. Kram Lotta
Fyra årstider

2017-06-19 // 21:05:36
URL: http://sessan1.blogg.se

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:Fotograf - Malin WahlinVälkommen till Fyra årstider min dagbok på nätet. Min önskan är att få ge dig en stund avkoppling med inspiration genom mina bilder och texter. Jag lever på landet tillsammans med min älskade familj. Jag tycker om att vara i naturen, jobba i mitt företag, hålla på med inredning och pyssel, träna, mode, fika med vänner, resa och äter lchf - 18 kg. I maj 2015 blev min dotter sjuk i leukemi.

Jag jobbar också som fotograf och kreatör genom mina reportage i Sverige och resten av världen.

Vill du kontakta mig på mail: info.fyraarstider@gmail.com

Allmänt
Altan mot pool
Badrum och tvättstuga och walk- in- closet
Bakning
Barnrum & Tonårsrum
Blommor
Boken Fyra årstider
Butiker
Cancer
Fotografering
Fotografering brudpar
Fotouppdrag
Föreläsning - workshop - inspiratör
Företaget
Hall
Hemma på landet
Hälsosammare liv/LCHF/träning
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Katten Findus
Kontor och pysselrum
Kök
Köksträdgård
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri
Outfit - kläder/skor/smink/behandlingar
Planteringsbänk/Utekök
Pool
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten butiker/företag
Skafferi
Sommar
Sommarstuga
Sovrum
Tankar om livet
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum och utekök
Uthus/källare/skola
Vardagsrum
Verkstad och arbetsrum
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika

I STOLT SAMARBETE MED
ÅRETS NYFÖRETAGARE

Årets nyföretagare i Mjölby kommun 2014RSS 2.0