Mobil slide-in-meny demo | 13 Pixlar
headerAlla kan bidra till fler bin genom att välja ekomjölk.
I samarbete med Arla
 
Alltså det här måste ni prova spela Bondens bikupa spelet HÄR , ja jösses vad jag har lekt med denna. Ler åt mig själv för det var roligt :) 

Arla vill uppmärksmma att antalet bin minskar. Och det är väldigt allvarligt. För cirka var tredje tugga vi äter och runt 70 procent av antalet grödor är helt eller delvis beroende av insektspollinering. Ett sätt att hjälpa bina är att välja ekologisk mjölk. Ekologiska gårdar använder inte kemiska bekämpningsmedel. Det gör att det finns en större variation av växter på ekogårdarna, vilket ger bin bättre tillgång på mat från olika växter under året

 

 
 

Naturbetesmarkerna där korna betar ger mat och husrum för bin och andra pollinerare.Man kan helt enkelt säga att bina hjälper bonden med att pollinera frukt och växter, och att bonden betalar tillbaka till bina genom att erbjuda mat på tallriken och någonstans att sova.

 

 

Nu hoppas jag att alla mina bloggläsare vill gå in och adpotera ett bi och spela bondens bikupa spelet HÄR ( det kostar inget) Berätta gärna i min kommentarer hur många poäng du får ihop. Jag skratta så mycket åt dettta lilla biet. Lycka till och spela på :) De 100 med bäst resultat får min blogg får en mobilkupong på ekomjölk. 

 

Kram LottaKOMMENTERA


Blir så glad av att få en liten kommentar.
Önskar dig en fin dagSofia

Lyckades få 70 poäng och jösses vad jag klickade 😂😂😂

Svar: Ha,ha heja mer än mig 😄😄
Fyra årstider

2017-06-02 // 22:07:50

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0