Är du intresserad av min bok maila: info.fyraarstider@gmail.com
TRANSLATE

I STOLT SAMARBETE MEDMIN BLOGGDESIGN ÄR GJORD AVTotalt antal besökare Besökare online Besökare idag


Hem & Trädgård Allmänt Allmänt
Vaxa ben och frisören
 
Måndag och idag ska jag få vaxade ben, undrar just hur det är. Har aldrig vaxat innan. Blir spännande :) Elin ska sätta om sitt hår. Nu har hennes eget börja växa så långt så snart förhoppningsvis så kan hon ta bort hättan och ha bara hairtalken och en kortare frisyr. Vi får se vad Amanda säger idag.
 
Så ska det tas prover, det gör vi alltid på måndagar. Elin har väldigt lågt hb nu, men de har sänkt mediciner så det ska öka igen framöver hoppas vi. När man har dåligt hb runt 80 så orkar man inte göra så mycket, så klarar vi frissan idag får vi vara glada. 
 
 
I helgen planerade jag och mannen altanbygget vid poolen, det är så bra att sitta och komma överens om hur man vill ha det för att sedan bara kunna köra igång. Det brukar ju alltid bli en del ändringar med tiden , men de brukar bara bli bättre. Nästa år ska vi måla huset och få till spröjs på fönstren men det ska vi ta hjälp med. En sak i taget :)
 
Till helgen ska mannen ha fest i skolan så den här veckan ska jag hjälpa honom att städa lite.
 
Kram Lotta

Blommor och grönsaker i pallkragarna
 
Jag är så himla glad för den här platsen och varje kväll och dag så följer gärna kameran med ut hit för det händer så mycket hela tiden. Att odla och se sina frön växa är glädje. 
 
 
Nu blommar Malvan tillsammans med grönsakerna. 
 
 
Massor av olika zinnia har jag satt, älskar zinnia som finns i så många olika färger. 
 
 
I pallkragarna har jag blandat grönsaker med blommor som jag drivit upp i orangeriet. Tycker om det är lite vilda och busiga och när det inte är rader. 
 
 
Ikväll har vi plockat in sallat, kryddor, gurka och en massa gott till middagen. 
 
 
Det blir många bilder här ifrån men jag mår så himla bra när jag här borta och jag vill gärna dela med mig av den känslan och växtkraften.
 
Kram Lotta

Träning och lchf
 
 
Jag har inte skrivit på länge om träning och min kost men det betyder inte att jag har slutat, tvärtom så har jag hittat min livsstil och lever med den hela tiden och tänker inte så mycket på den. 
 
Idag kom jag äntligen ut och sprang, försöker göra det en gång i veckan, ibland blir det inte så men för det mesta så funkar det. Jag tar aldrig tid, träningen är aldrig en tävling utan ska bara vara roligt. Det är fortfarande så att jag kan ha svårt att komma iväg då är bara att boka in det en dag och göra det.
 
 
Sköna skor HÄR (adlink) 
 
När jag springer går det bra och tycker det är roligt så jag borde ju göra det oftare. x-fit har semesterupphåll nu men det är några som kör ändå. Jag har känt mig omotiverad nu på sommaren och tycker promenader, vattengympa i poolen och springa är roligare men x-fiten börjar igen så kommer jag köra två dagar i veckan. Rutiner är bra och efter sommaren blir det som vanligt.
 
 
Träningskläder HÄR (gammalt samarbete, adlink) 
 
Sedan maten så äter jag lchf ( få kolhydrater) men tar en fika ibland som tex. midsommar åt jag tårta och fikar jag så blir det oftast glass. Jag äter inte så mycket sött ändå och i veckorna dricker jag oftast bara kaffe med grädde på morgonen och sedan första mål mat vid lunch. Jag har inget sockersug även om jag tar en fika någon gång när det blir så sällan. Nu har jag gått ner till 62.7 kg och det är nästan samma som jag vägde innan Elin blev sjuk utan att tänka på det så mycket. Jag var nere på 60 kg för några år sedan och under det vill jag inte gå, känner jag vill ha lite former. 
 
Ett tag när jag körde x-fit två dagar i veckan så åt jag ju också mer mat, nu tränar jag lite mindre, äter lite mindre och har gått ner två kilo. Att ligga runt 60 kilo känns bra,  där trivs jag för mina 157 cm. 
 
 
Har i början på juli nu ätit lchf och tränat i 5 år så det är mer än halva tiden jag bloggat. 
 
Nej nu ska jag gå ut en sväng. Har sytt nät för jordgubbarna och svartkålen och sedan ska jag mest bara gå och mysa. 
 
Kram Lotta


Fotograf - Malin WahlinVälkommen till Fyra årstider min dagbok på nätet. Min önskan är att få ge dig en stund avkoppling med inspiration genom mina bilder och texter. Jag lever på landet tillsammans med min älskade familj. Jag tycker om att vara i naturen, jobba i mitt företag, hålla på med inredning och pyssel, träna, mode, fika med vänner, resa och äter lchf - 18 kg. I maj 2015 blev min dotter sjuk i leukemi.

Jag jobbar också som fotograf och kreatör genom mina reportage i Sverige och resten av världen.

Vill du kontakta mig på mail: info.fyraarstider@gmail.comAllmänt
Altan mot pool
Badrum och tvättstuga och walk- in- closet
Bakning
Barnrum & Tonårsrum
Blommor
Boken Fyra årstider
Butiker
Cancer
Fotografering
Fotografering brudpar
Fotouppdrag
Föreläsning - workshop - inspiratör
Företaget
Hall
Hemma på landet
Hälsosammare liv/LCHF/träning
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Katten Findus
Kontor och pysselrum
Kök
Köksträdgård
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri
Outfit - kläder/skor/smink/behandlingar
Planteringsbänk/Utekök
Pool
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten butiker/företag
Skafferi
Sommar
Sommarstuga
Sovrum
Tankar om livet
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum och utekök
Uthus/källare/skola
Vardagsrum
Verkstad och arbetsrum
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika

I STOLT SAMARBETE MED
ÅRETS NYFÖRETAGARE

Årets nyföretagare i Mjölby kommun 2014


RSS 2.0