Mobil slide-in-meny demo | 13 Pixlar
headerTa hand om kroppen och svar på frågor
 
Igår hade jag en lång stund i badrummet med att måla tånaglar, smörja in mig och bara ha det skönt. 
 
 
Just nu använder Dermalogica, fick tips om dessa och tycker de är jättebra. Jag kör annars lite olika, tycker det är kul att prova lite olika saker och finns på nätet .  Jag använder en rengöring, olja som man droppar i ansiktet och så lite eye lift runt ögonen. Blir så fin huden av dessa. Är duktig med krämer och använder i stort sett alltid kräm både natt och dag. Använder krämer i olika prisklasser och prövar mig fram. 
 
 
När jag var hos frisören så tipsa hon också om sådan här spray att färga lite i benan om man inte vill färga varje gång. Går bort i duschen men super att spraya lite om man inte vill visa sina grå hårstrån och bara ha lite. Måste tipsa er tänkte jag. Jag visste inte att det fanns.  Jag har light brown och tar lite i benan om jag ska bort och vill vara lite extra fin. 
 
 
Sedan har jag fått frågor på Elins hår som växt så mycket och hon använder ett schampoo som stimulerar hårtillväxten. Hon tycker själv att de hänt mycket på håret sedan hon började men den och schampoot är också omtalat hos andra cancerpatienter. Så tips till er på det också. Finns HÄR 
 
 
Okej det var lite morgontips från mig, återkommer snart med lite annat. Ska ut och pynta i skolan snart så karlarna ikväll får lite tjusigt i skolan. 
Kram Lotta
 
 -----------------------
 
Mer badrum hittar du här om du scrollar ner
 


KOMMENTERA


Blir så glad av att få en liten kommentar.
Önskar dig en fin dagTILLBAKA TILL STARTSIDAN
Kommentarer som jag upplever som kränkande läggs i skräpposten och ipnummer blockeras direkt och sparas, så 2018 kommer inte några sådana kommentarer att publiceras på min blogg. Du måste fylla i mailadressen och våga stå för vem du är och dina åskiter och kommentarer ska hålla god ton och vara konstruktiva för att din kommenter ska synas. Är det något annat du undrar över så får man istället gärna maila mig.


Åsa

Hej!
Har en fundering kring hårsprayfärgen, tror du att den skulle fungera att spaya på ett större parti där håret är väldigt tunnt? Min bästa vän har genomgått strålbehandling av en hjärntumör och får inte tillbaka sin vanliga hårväxt igen, så hårbotten lyser igenom där det är som tunnast. Vore toppen om det här skulle fungera. Kram


Svar: Hej, jag tror säkert det kan funka med rätt färg. Bästa vore kanske att besöka en frisör som kan testa så man ser hur det ser ut. Lycka till. Vet hur det känns med tunt hår. Kram Lotta
Fyra årstider

2017-07-02 // 17:27:03

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:

VÄLKOMMEN!Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.comLantliv & Trädgård

Recept

Orangeri & Köksträdgård

Kök

Årstider

HälsaAllmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sommarstuga
Sovrum
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika
TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0