Är du intresserad av min bok maila: info.fyraarstider@gmail.com
TRANSLATE

I STOLT SAMARBETE MED


MIN BLOGGDESIGN ÄR GJORD AVTotalt antal besökare Besökare online Besökare idag


Hem & Trädgård Allmänt Allmänt
Somna med huvudvärk och fick migrän
 
Överkast och kuddar HÄR sänggavvel HÄR , tapet Ralph Lauren (adlink) 
 
Inatt har jag inte kunnat sova, somna med huvudvärk och fick migrän. Blä så tråkigt, men det är sällan jag har ont i huvudet tack och lov. Var i stan i några timmar igår och handlade och blev så trött sedan efter det å fast jag var så trött så hade jag svårt att somna och så var jag vaken inatt. Lite så är min kropp just nu efter allt vi varit med. Den är trött när det blir för mycket intryck, för mycket människor osv. Jag tror många känner igen sig och när vi pratar om utbrändhet så brukar det vara tecken. Min kropp beter sig lite åt det hållet ibland och om jag skulle pressa vidare och köra för hårt så skulle det kunna gå helt fel.
 
Jag följer kroppens signaler. Sedan är det väldigt olika från dag till dag och vecka till vecka man vet inte riktigt när det kommer. När jag bara är här hemma så känner jag inte av det alls. Jag skulle kunna åka iväg på fester och jag kan åka iväg och jobba en hel dag med reportage men det är väldigt olika från dag till dag men jag klarar det inte flera dagar i veckan. Ibland däremot så funkar det inte alls och då får jag tacka nej. 10 dagar hårt jobb hemma med att bygga känns inte av alls i kroppen i huvudet men två timmar i stan på Ikea och i blomsteraffären gör mig så trött så jag får migrän på natten. Så idag har jag tackat nej att åka iväg på middag och fest i stan med vänner. Jag vill vara hemma och vi ska bygga klart på vårt altangolv. Det kommer fler dagar med fest och idag var ingen sådan dag då får man göra det bästa av det ändå. 
 
 
Kram Lotta
 
 

KOMMENTERA


Caroline

Jag lider av kronisk migrän och känner precis igen det du skriver. Vissa dagar kan jag inte alls vara bland folk, blir supertrött och stressad. Allt måste vara i min takt och när jag känner att jag har en bra dag och orkar. Det är ibland jättesvårt för andra att förstå (inte ens jag själv förstår, mer än att jsg måste lyssna på min kropp).Blir extra stressad nu på sommaren då vi bor i lägenhet och man "ska aktivera sig och göra så mycket" och jag lever med ständigt dåligt samvete för mina barn som inte kommer ut lika mycket som andra på fina resor etc. Önskar man kunde bo som er i ett sådant paradis! Tack för en jättefin blogg!

2017-07-22 // 09:35:16
Helena

Klok kvinna som lyssnar på din kropp❤️ Tror att det är största problemet nu för tiden att man kör på i 110 fastän man märker att man kanske bara klara av att köra i 80. Ta hand om dej och stor kram❤️

2017-07-22 // 10:17:40
Majo

Jag och min sambo har också migrän, tyvärr rätt ofta, det som fungerar för oss är tabletten sumatriptan, tar man den tidigt räcker det med en halv tablett och det är billigast att köpa på apotek.se priset har varit mellan 19-39kr och på Apoteket 80kr för bara 2 tabletter/paket så rätt står prisskillnad. Man kan bli rätt trött/dåsig av tabletten så vid känning av migrän vid sänggång somnar man rätt fort .
Jag läste om en som varit på migränutredning som där fått tipset att förstärka tabletten med en energidryck , det fungerar jättebra, vi har även testat koffeintabletter istället för drycken men för oss fungerar det inte men kanske det gör för andra.
Alla tips som man kan få när man lider av migrän är jätte välkomna för man kan vara trött några dagar efter ett migränanfall så om man kan bryta värken gör massor för en själv.

Du skulle vilken dag som helst få komma hem till vår trädgård och rita en ny skiss över trädgården för du är verkligen riktigt duktig på att "se" möjligheter där många med mig inget ser, en till gren på ditt egenföretagande kanske, hoppas hoppas😄.
Lycka till med byggandet av ert paradis och fortsätt bomba oss med bilder .
Kram

2017-07-22 // 10:34:16
Majo

Oooh ibland tycker jag inte om autokorrect, apotea.se skulle det vara.

2017-07-22 // 11:12:22
★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★

Lyssna på din kropp det är jättebra :).

2017-07-22 // 12:43:39
URL: http://www.saramadeleine.se
Anna

Hej! Förstår precis hur du känner. Är själv sjukskriven för utmattning och känner igen mig i det du beskriver. Kroppen signalerar och bestämmer hur mycket jag kan göra. Lite jobbigt ibland, knoppen vill mer än kroppen;))
Man måste bara acceptera att så här är det nu! Leva för stunden och vara rädd om livet.
Tack för en mycket trevlig blogg! /Anna

2017-07-22 // 14:54:32
Lotta

Känner igen allt det du beskriver, jag blir också väldigt trött att vara bland folk och då speciellt i stan. Det blir många intryck och det är så skönt att komma hem till lugnet på landet igen. ;) Hade aldrig klarat bo i stan med det tempot. Är en bonnajänta ut i fingerspetsarna, med fågelkvitter och kor utanför dörren, en katt som spinner å 6 tassande hundar som ger en motion. Det är grejer det! Förresten gör ni det jättefint! Ha en bra dag! Kram från en annan Lotta. haha

2017-07-23 // 08:28:07
Annika

Hej!
Sådär är jag också..för mycket intryck gör mig helt utmattad. Jag måste ha balans. Jag jobbar ju med människor och måste verkligen tänka mig för.
Jag bor på landet och tycker det blir mer och mer så att jag väljer att vara hemma. Förut var det ett nöje att shoppa en hel dag nu är det inte det längre.
Dels har jag nog känt stress i jobb tidigare och så har vi haft sjukdom i familjen, det finns många skäl till låg energi. Man får värna om den energi man har och njuta när den bjuder på lite extra. Tack för en fin blogg. Kram Annika

2017-07-25 // 10:52:46
URL: http://www.mitthemivitt%40bloggspot.com

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:Fotograf - Malin WahlinVälkommen till Fyra årstider min dagbok på nätet. Min önskan är att få ge dig en stund avkoppling med inspiration genom mina bilder och texter. Jag lever på landet tillsammans med min älskade familj. Jag tycker om att vara i naturen, jobba i mitt företag, hålla på med inredning och pyssel, träna, mode, fika med vänner, resa och äter lchf - 18 kg. I maj 2015 blev min dotter sjuk i leukemi.

Jag jobbar också som fotograf och kreatör genom mina reportage i Sverige och resten av världen.

Vill du kontakta mig på mail: info.fyraarstider@gmail.com

Allmänt
Altan mot pool
Badrum och tvättstuga och walk- in- closet
Bakning
Barnrum & Tonårsrum
Blommor
Boken Fyra årstider
Butiker
Cancer
Fotografering
Fotografering brudpar
Fotouppdrag
Föreläsning - workshop - inspiratör
Företaget
Hall
Hemma på landet
Hälsosammare liv/LCHF/träning
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Katten Findus
Kontor och pysselrum
Kök
Köksträdgård
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri
Outfit - kläder/skor/smink/behandlingar
Planteringsbänk/Utekök
Pool
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten butiker/företag
Skafferi
Sommar
Sommarstuga
Sovrum
Tankar om livet
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum och utekök
Uthus/källare/skola
Vardagsrum
Verkstad och arbetsrum
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika

I STOLT SAMARBETE MED
ÅRETS NYFÖRETAGARE

Årets nyföretagare i Mjölby kommun 2014RSS 2.0