Mobil slide-in-meny demo | 13 Pixlar
headerSom om någon slagit av toppen på berget
I samarbete med Boomerang
 
Häromdagen var min vän Cecilia Möller hos mig på fika och pepptalk. Hon är så sprudlande och har energi för flera personer gånger om. Det hon som fotar Ernst, det brukar vara det man förknippar henne med först. Alla bilder har hon fotat, en del med självutlösaren, hennes hemsida hittar du här 
 
 
Mitt älskade lantliv och klänning här 
 
När jag träffar henne nu efter allt som skett sista åren så märker jag att jag har tappat energi. När vi träffats förr så har jag haft så mycket framtidsdrömmar och tankar över allt jag vill göra, men nu har jag bara en och det är sommarstuga och att livet rullar. En bra vardag är guld värt. Men det går bra så. Om jag skulle pressa för mycket nu så skulle det inte gå.
 
Allt jag gör här hemma funkar bra och jag kan leva på att ha det så, jag kan åka på fester osv men jag vill inte ha för mycket omkring mig. Kroppen får berätta vad som funkar. Men ändå känns det lite underligt. Som om någon slagit av toppen på att bestiga det högsta berget. Jag som älskat bestiga berg. Kanske toppen kommer tillbaka, eller så behöver jag inte bestiga den alls. Jag vet inte hur det blir, men under tiden fortsätter jag leva så det känns bra för mig. 
 
 
Cecilia är bara underbar, önskar alla fick ha en sådan vän. Som lever 100 procent och inte ber om ursäkt och vågar göra drömmar till verklighet. Jag fick så mycket energi av henne den dagen och så är hon grym fotograf.
 
Kram Lotta
 
 


KOMMENTERA


Blir så glad av att få en liten kommentar.
Önskar dig en fin dagTILLBAKA TILL STARTSIDAN
Kommentarer som jag upplever som kränkande läggs i skräpposten och ipnummer blockeras direkt och sparas, så 2018 kommer inte några sådana kommentarer att publiceras på min blogg. Du måste fylla i mailadressen och våga stå för vem du är och dina åskiter och kommentarer ska hålla god ton och vara konstruktiva för att din kommenter ska synas. Är det något annat du undrar över så får man istället gärna maila mig.


Marie Bergman

Så himla fina bilder! :)

2017-07-09 // 09:55:32
URL: http://livetiluxemburg.se/
Helena Rahlenius

Vänner är skönt att ha ♡

2017-07-09 // 15:14:05
URL: http://helenapysslar.blogg.se
Viktoria

Att bestiga berg är olika lätt och svårt allt beroende på vilken utrustning du har. Jag tänker mig att ni som familj bestiger just nu ett Mount Everest där ni är snart nått toppen med hjälp av varandra. Dina egna berg kanske måste få vara små, kanske inte ens berg utan bara små kullar. Se dom inte som berg utan toppar utan berg som har platåer där du får stanna till för att vila ett tag och samla kraft för att fortsätta bestiga berget.
Ta hand om dig!

Svar: Gud så fint sagt. Tar till mig varje ord. Kram Lotta
Fyra årstider

2017-07-09 // 15:25:48
URL: http://cookiesanddreams.blogg.se
Becca

Så fina bilder och fin vän🌸

2017-07-10 // 19:28:08
URL: http://beccalundin.blogg.se

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:

VÄLKOMMEN!Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.comLantliv & Trädgård

Recept

Orangeri & Köksträdgård

Inredning

Årstider

HälsaAllmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sommarstuga
Sovrum
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika
TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0