Mobil slide-in-meny demo | 13 Pixlar
headerSilverpäron och ett litet hus.
 
Nu har vi fått ner ett silverpäron i marken och imorgon fortsätter vi. Vi har bara jobbat halva dagen och köpt lyse m.m idag och det har varit så varmt så man har inte orkat. Den här fortsätter vi med imorgon. 
 
 
 
Vi har byggt som en planteringslåda i trädäcket. Jag ska köpa lavendel också och sätta runt om och lägga dit lite vackra stenar. 
 
 
 
Bildkälla Folkpool
 
På morgonen när vi satt där ute och drack kaffe sa Kalle att han ville ha litet hus vid poolens slut där man kan förvara poolsaker. Jag känner att vi behöver ett kudd och dynrum, så det har vi bestämt att vi ska bygga. Denna bilden ovan är inspirationsbild för oss. Vårt hus kommer inte bli så här stort, men stora fönster på varsin sida om dörren vill vi ha. Vi har pratat om pergola också på sikt, ja vi får se om vi känner att vi vill ha det. 
 
 
Vår bastu är full med dynor
 
 
På kvällen var Kalle så sugen på att sätta upp några lysen för att testa hur det blir och lyse i träden är så fint. Min bonuspappa som jobbar lite på sågverket sa att vårt trallvirke har kommit så på måndag hoppas jag att vi får det hemkört och kan börja lägga trallgolvet. Ja det händer lite varje dag och nästa sommar så är nog detta helt färdigt kan jag tänka mig. Nästa sommar ska vi inte ha några stora projekt, då blir det nog resa igen och så hålla på mindre grejer. Nu ska jag krypa till sängs. Godnatt fina bloggläsare. 
 
Kram Lotta


KOMMENTERA


Blir så glad av att få en liten kommentar.
Önskar dig en fin dagTILLBAKA TILL STARTSIDAN
Kommentarer som jag upplever som kränkande läggs i skräpposten och ipnummer blockeras direkt och sparas, så 2018 kommer inte några sådana kommentarer att publiceras på min blogg. Du måste fylla i mailadressen och våga stå för vem du är och dina åskiter och kommentarer ska hålla god ton och vara konstruktiva för att din kommenter ska synas. Är det något annat du undrar över så får man istället gärna maila mig.


Lina

Kolla in Enkla Tings poolhus! Det är superfint!

Svar: Tack för tips , har kollat in henne på instagram 😘Kram Lotta
Fyra årstider

2017-07-23 // 08:19:05
URL: http://ahlgrensaventyr.blogspot.com
Drömhus Helena

Det blir så fint hos er Lotta och jag blir så glad varje gång jag kikar in hos dig! Det finns ett sådant driv hos er och en sådan värme i din blogg och ditt sätt att skriva. Älskar det! Jag är världshistoriens kanske sämsta på att kommentera och ge feedback till bloggare men ska verkligen försöka att bli bättre på det. Vart ju vad glad man blir och hur viktigt det är för att man ska känna sig pepp på att fortsätta blogga. Sköt om dig vännen! Kram Helena

Svar: Gulle dig Helena 💗Orden kommer från hjärtat och ibland är det bra och ibland dåligt men jag måste bjuda på allt. Orden måste ut. Jag hinner inte heller så ofta kommentera men försöker lägga tiden på att bjuda på inlägg och fina bilder istället. Kram Lotta 😘
Fyra årstider

2017-07-23 // 11:53:26
URL: http://dromhushelena.se
Outi

Har följt din blogg länge men aldrig lämnat några kommentarer. Men jag blir ständigt så imponerad av din styrka, er relation, ditt ork och din driv samt er förmåga att planera på lång sikt och fokusera på de projekt ni tar er an. Totala motsatsen till mig och min familj men skulle så gärna vilja komma iaf ett steg i den riktningen men känner mig totalt vilsen. Under den här sommaren har det känts värre än någonsin. Var ska man börja liksom??? Varma kramar ❤️

Svar: Tack för fina ord , det är svårt att veta vad som gör att det blir bra mellan mig och Kalle men vi strävar åt samma håll. Sedan gillar vi bli klara och hålla på med en sak i taget. Sedan tror jag att det är många saker som gör att man orkar . Träning, bra mat, roligt jobb, bra vänner, bra familjeförhållanden osv. Sedan sparar vi till olika saker så det både blir resor och jobb hemma. Vi försöker båda ta ansvar osv men bråka kan vi också och har starka viljor. Kram Lotta 💗💗
Fyra årstider

2017-07-23 // 12:10:19
Anette

Alltså det blir så fint så klockorna stannar!!! Ni är grymma! Kram 💗

Jag satsar på en hälsoresa/måbra-resa till våren istället för hösten. Hoppas våra resplaner kan korsas igen 😍

Svar: Ja det låter toppen , kolla med mig när du ska boka. Kram Lotta
Fyra årstider

2017-07-23 // 23:32:04

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:

VÄLKOMMEN!Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.comLantliv & Trädgård

Recept

Orangeri & Köksträdgård

Kök

Årstider

HälsaAllmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sommarstuga
Sovrum
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika
TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0