Är du intresserad av min bok maila: info.fyraarstider@gmail.com
TRANSLATE

I STOLT SAMARBETE MED

MIN BLOGGDESIGN ÄR GJORD AVTotalt antal besökare Besökare online Besökare idag


Hem & Trädgård Allmänt Allmänt
Nu är vi en bit på väg
 
 
Godkväll i stugorna , blev lite fler bilder på hur långt vi hunnit. Tre regelverk är fastsatta och av totalt 10 st. Det ska bli en till på den här sidan av poolen innan vi sätter igång med den andra sidan. Imorgon måste vi köpa fler plattor och några plintar och så fick vi tips att använda markduk, det är kanske är bäst. Har inte använt det på tidigare altaner men lika bra att göra allt ordentligt. Längst bort blir det själva delen med utedusch och avskärmning för att kunna klä om med lite krokar för handdukar m.m Kalle och jag gör allt själva och det går jättebra. 
 
 
 
Nej nu är det dags att lägga sig, orkade vara uppe lite längre idag för jag tog en kaffe sent :) Nu dags att sova snart...
 
Kram Lotta
 
 

KOMMENTERA


Annika

Hej Lotta. Du behöver inte markduk. Markduken används som markavskiljar av jord, grus och singel. Under ett trallgolv händer det inget med dessa ytskikt. De kommer att ligga stilla åtminstone mycket lång tid framöver. Är det för att de menar att det ska förhindra ogräs så är det ett försäljningsknep. Den vanliga svarta fiberduken hindrar inte ogräs och under ett trallgolv kan inget ogräs växa ändå. Vi har själv ganska stora tralldäck och aldrig använd någon duk. Vi driver en byggfirma på Österlen och har mycket erfarenhet och själv har jag jobbat 25 år på XL Bygg. Vill inte lägga mig i, men vill bara skriva ändå eftersom jag tycker att det är en onödig kostnad. Du behöver inte publicera min kommentar, då jag ju inte vill framstå som en besserwisser. Det är bara i välmening. Kram Annika p.s det blir jättefint!!

Svar: Stort tack för du skrev, det här sa min man också och våra plankor ska ligga tätt och gräset brukar dö. Då skiter vi markduk 😄 Tack för du skrev. Kram Lotta
Fyra årstider

2017-07-18 // 07:23:21
URL: http://gylleboannika.blogg.se

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:Fotograf - Malin WahlinVälkommen till Fyra årstider min dagbok på nätet. Min önskan är att få ge dig en stund avkoppling med inspiration genom mina bilder och texter. Jag lever på landet tillsammans med min älskade familj. Jag tycker om att vara i naturen, jobba i mitt företag, hålla på med inredning och pyssel, träna, mode, fika med vänner, resa och äter lchf - 18 kg. I maj 2015 blev min dotter sjuk i leukemi.

Jag jobbar också som fotograf och kreatör genom mina reportage i Sverige och resten av världen.

Vill du kontakta mig på mail: info.fyraarstider@gmail.com

Allmänt
Altan mot pool
Badrum och tvättstuga och walk- in- closet
Bakning
Barnrum & Tonårsrum
Blommor
Boken Fyra årstider
Butiker
Cancer
Fotografering
Fotografering brudpar
Fotouppdrag
Föreläsning - workshop - inspiratör
Företaget
Hall
Hemma på landet
Hälsosammare liv/LCHF/träning
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Katten Findus
Kontor och pysselrum
Kök
Köksträdgård
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri
Outfit - kläder/skor/smink/behandlingar
Planteringsbänk/Utekök
Pool
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten butiker/företag
Skafferi
Sommar
Sommarstuga
Sovrum
Tankar om livet
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum och utekök
Uthus/källare/skola
Vardagsrum
Verkstad och arbetsrum
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika

I STOLT SAMARBETE MED
ÅRETS NYFÖRETAGARE

Årets nyföretagare i Mjölby kommun 2014RSS 2.0