Mobil slide-in-meny demo | 13 Pixlar
headerNu är vi en bit på väg
 
 
Godkväll i stugorna , blev lite fler bilder på hur långt vi hunnit. Tre regelverk är fastsatta och av totalt 10 st. Det ska bli en till på den här sidan av poolen innan vi sätter igång med den andra sidan. Imorgon måste vi köpa fler plattor och några plintar och så fick vi tips att använda markduk, det är kanske är bäst. Har inte använt det på tidigare altaner men lika bra att göra allt ordentligt. Längst bort blir det själva delen med utedusch och avskärmning för att kunna klä om med lite krokar för handdukar m.m Kalle och jag gör allt själva och det går jättebra. 
 
 
 
Nej nu är det dags att lägga sig, orkade vara uppe lite längre idag för jag tog en kaffe sent :) Nu dags att sova snart...
 
Kram Lotta
 
 


KOMMENTERA


Blir så glad av att få en liten kommentar.
Önskar dig en fin dagTILLBAKA TILL STARTSIDAN
Kommentarer som jag upplever som kränkande läggs i skräpposten och ipnummer blockeras direkt och sparas, så 2018 kommer inte några sådana kommentarer att publiceras på min blogg. Du måste fylla i mailadressen och våga stå för vem du är och dina åskiter och kommentarer ska hålla god ton och vara konstruktiva för att din kommenter ska synas. Är det något annat du undrar över så får man istället gärna maila mig.


Annika

Hej Lotta. Du behöver inte markduk. Markduken används som markavskiljar av jord, grus och singel. Under ett trallgolv händer det inget med dessa ytskikt. De kommer att ligga stilla åtminstone mycket lång tid framöver. Är det för att de menar att det ska förhindra ogräs så är det ett försäljningsknep. Den vanliga svarta fiberduken hindrar inte ogräs och under ett trallgolv kan inget ogräs växa ändå. Vi har själv ganska stora tralldäck och aldrig använd någon duk. Vi driver en byggfirma på Österlen och har mycket erfarenhet och själv har jag jobbat 25 år på XL Bygg. Vill inte lägga mig i, men vill bara skriva ändå eftersom jag tycker att det är en onödig kostnad. Du behöver inte publicera min kommentar, då jag ju inte vill framstå som en besserwisser. Det är bara i välmening. Kram Annika p.s det blir jättefint!!

Svar: Stort tack för du skrev, det här sa min man också och våra plankor ska ligga tätt och gräset brukar dö. Då skiter vi markduk 😄 Tack för du skrev. Kram Lotta
Fyra årstider

2017-07-18 // 07:23:21
URL: http://gylleboannika.blogg.se

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:

VÄLKOMMEN!Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.comLantliv & Trädgård

Recept

Orangeri & Köksträdgård

Kök

Årstider

HälsaAllmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sommarstuga
Sovrum
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika
TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0