Mobil slide-in-meny demo | 13 Pixlar
headerLite av varje och kattbiten
 
 
 
Elin är fortfarande risig och katten får inte gå ut med tratten och för stygnen så igår tog vi selen en sväng. Det gick ju toppen till en början, men jag hade inte satt den så hårt runt halsen fast han har en superbra sele så han rymde. Lyckas få tag i honom men höll nog för hårt så han fick ont i stygnen och bet rejält tag i min hand. Aj,aj kan man säga. Förstår ju att han längtar ut, han blir demprimerad av att sitta inne och sover mest. 
 
 
 
 
Svullen hand 
 
 
Jag åkte ju och tränade x-fit men kände att det svullna ganska fort så jag ringde till sjukvårdsupplysningen när jag kom hem. Efter två timmar och 4 mil till sjukhuset var jag redan hemma igen med stelkrampsspruta i armen och  penicillin i 10 dagar. Så snabbt och smidigt det gick och precis så när sjukvården är som bäst. Får inte jobba hårt med armen på tre dagar, så bloggare sa han var ett bra jobb, om jag inte håller på att lyfta tungt osv Kommer inte sjukskriva mig, har aldrig gjort det och bara krångligt när man har eget företag, jobbar hellre med bloggen på heltid.
 
 
Men idag blir det lite mer stillsam aktivitet. Plockar här hemma, tvättar och fortsätter tömma garderober, dricker kaffe och beställt mer porslin.
 
Ja men då vet ni läget, lite mer stillsamma aktiviter i tre dagar, ta hand om Elin som är risig, katten som inte får gå ut  och njuta av mitt lantliv. Det är underbart nu med allt det vackra ute. Ska fota lite mer köksträdgården, det har hänt så mycket. I veckan ska vi åka och handla till altanen, mannen håller på med vinkällaren och om en vecka har han semester. 
Kram Lotta


KOMMENTERA


Blir så glad av att få en liten kommentar.
Önskar dig en fin dagTILLBAKA TILL STARTSIDAN
Kommentarer som jag upplever som kränkande läggs i skräpposten och ipnummer blockeras direkt och sparas, så 2018 kommer inte några sådana kommentarer att publiceras på min blogg. Du måste fylla i mailadressen och våga stå för vem du är och dina åskiter och kommentarer ska hålla god ton och vara konstruktiva för att din kommenter ska synas. Är det något annat du undrar över så får man istället gärna maila mig.


Nathalie

Hoppas att katten blir bra och din hand.
Kommer själv ihåg när man gick ut med mammas katter i sele när vi bodde i lägenhet.
Det var ingen höjdare tyckte dem, så de lyckades rymma. Man själv fick slänga sig över dem, då dem inte var vana att vara ute heller.

2017-07-03 // 11:09:40
URL: http://nathaliemarieberg.blogg.se
Ellen

God bedring til både deg, Elin og Findus! Ønsker deg og dine gode sommerdager!

2017-07-03 // 13:44:00
Nanna

Så vackert skåpet är. Och hoppas Elin snart mår bättre. Om jag var du hade jag låtit en sjukvårdskunning person kolla handen som blev biten av katten. Just kattbett har en otrevlig tendens att orsaka blodförgiftning. Men du gör som du vill såklart.

Svar: Hej, jag skrev att jag var hos doktorn och fick stelkramp och medecin så allt är i sin ordning. Tack för omtanken 💗 Kram Lotta
Fyra årstider

2017-07-03 // 14:08:20
Ekenäsliv

Å det var bra att du ringde.. Min svärmor blev biten förra sommaren av en katt och fick ed rådet att åka in. Men hon blev väldigt djupt biten så de fick sy eller tejpa med. Sen vart det krångel mad rätt antibiotika så hon fick infektion... Hua hu, så bra att du ringde och fick hjälp snabbt.
Hoppas Elin kryar på sig nu <3
Kraaaaaam

Svar: Japp efter Elin varit sjuk så ligger jag i direkt med sjukvården. Kram Lotta 😘💗
Fyra årstider

2017-07-03 // 15:52:24
URL: http://www.ekenasliv.se
Helene

Hej! Stackars lilla Findus förstår han saknar att få gå ut. Bra du fick spruta & sånt. Hoppas du snart är bra i handen igen. Att Findus snart oxå är ok igen. Och givetvis att Elin snart mår bättre. Kram på er.
Helene.

2017-07-03 // 19:39:47

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:

VÄLKOMMEN!Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.comLantliv & Trädgård

Recept

Orangeri & Köksträdgård

Kök

Årstider

HälsaAllmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sommarstuga
Sovrum
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika
TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0