Är du intresserad av min bok maila: info.fyraarstider@gmail.com
TRANSLATE

I STOLT SAMARBETE MED

MIN BLOGGDESIGN ÄR GJORD AVTotalt antal besökare Besökare online Besökare idag


Hem & Trädgård Allmänt Allmänt
Lite av varje och kattbiten
 
 
 
Elin är fortfarande risig och katten får inte gå ut med tratten och för stygnen så igår tog vi selen en sväng. Det gick ju toppen till en början, men jag hade inte satt den så hårt runt halsen fast han har en superbra sele så han rymde. Lyckas få tag i honom men höll nog för hårt så han fick ont i stygnen och bet rejält tag i min hand. Aj,aj kan man säga. Förstår ju att han längtar ut, han blir demprimerad av att sitta inne och sover mest. 
 
 
Väska här,(samarbete)  glasögon här 
 
 
Svullen hand 
 
 
Jag åkte ju och tränade x-fit men kände att det svullna ganska fort så jag ringde till sjukvårdsupplysningen när jag kom hem. Efter två timmar och 4 mil till sjukhuset var jag redan hemma igen med stelkrampsspruta i armen och  penicillin i 10 dagar. Så snabbt och smidigt det gick och precis så när sjukvården är som bäst. Får inte jobba hårt med armen på tre dagar, så bloggare sa han var ett bra jobb, om jag inte håller på att lyfta tungt osv Kommer inte sjukskriva mig, har aldrig gjort det och bara krångligt när man har eget företag, jobbar hellre med bloggen på heltid.
 
 
Men idag blir det lite mer stillsam aktivitet. Plockar här hemma, tvättar och fortsätter tömma garderober, dricker kaffe och beställt mer porslin till min sommarstuga HÄR (adlink) ...hi,hi har ingen stuga men kanske i framtiden :) Letar. 
 
 
 
Ja men då vet ni läget, lite mer stillsamma aktiviter i tre dagar, ta hand om Elin som är risig, katten som inte får gå ut  och njuta av mitt lantliv. Det är underbart nu med allt det vackra ute. Ska fota lite mer köksträdgården, det har hänt så mycket. I veckan ska vi åka och handla till altanen, mannen håller på med vinkällaren och om en vecka har han semester. 
Kram Lotta

KOMMENTERA


Nathalie

Hoppas att katten blir bra och din hand.
Kommer själv ihåg när man gick ut med mammas katter i sele när vi bodde i lägenhet.
Det var ingen höjdare tyckte dem, så de lyckades rymma. Man själv fick slänga sig över dem, då dem inte var vana att vara ute heller.

2017-07-03 // 11:09:40
URL: http://nathaliemarieberg.blogg.se
Ellen

God bedring til både deg, Elin og Findus! Ønsker deg og dine gode sommerdager!

2017-07-03 // 13:44:00
Nanna

Så vackert skåpet är. Och hoppas Elin snart mår bättre. Om jag var du hade jag låtit en sjukvårdskunning person kolla handen som blev biten av katten. Just kattbett har en otrevlig tendens att orsaka blodförgiftning. Men du gör som du vill såklart.

Svar: Hej, jag skrev att jag var hos doktorn och fick stelkramp och medecin så allt är i sin ordning. Tack för omtanken 💗 Kram Lotta
Fyra årstider

2017-07-03 // 14:08:20
Ekenäsliv

Å det var bra att du ringde.. Min svärmor blev biten förra sommaren av en katt och fick ed rådet att åka in. Men hon blev väldigt djupt biten så de fick sy eller tejpa med. Sen vart det krångel mad rätt antibiotika så hon fick infektion... Hua hu, så bra att du ringde och fick hjälp snabbt.
Hoppas Elin kryar på sig nu <3
Kraaaaaam

Svar: Japp efter Elin varit sjuk så ligger jag i direkt med sjukvården. Kram Lotta 😘💗
Fyra årstider

2017-07-03 // 15:52:24
URL: http://www.ekenasliv.se
Helene

Hej! Stackars lilla Findus förstår han saknar att få gå ut. Bra du fick spruta & sånt. Hoppas du snart är bra i handen igen. Att Findus snart oxå är ok igen. Och givetvis att Elin snart mår bättre. Kram på er.
Helene.

2017-07-03 // 19:39:47

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:Fotograf - Malin WahlinVälkommen till Fyra årstider min dagbok på nätet. Min önskan är att få ge dig en stund avkoppling med inspiration genom mina bilder och texter. Jag lever på landet tillsammans med min älskade familj. Jag tycker om att vara i naturen, jobba i mitt företag, hålla på med inredning och pyssel, träna, mode, fika med vänner, resa och äter lchf - 18 kg. I maj 2015 blev min dotter sjuk i leukemi.

Jag jobbar också som fotograf och kreatör genom mina reportage i Sverige och resten av världen.

Vill du kontakta mig på mail: info.fyraarstider@gmail.com

Allmänt
Altan mot pool
Badrum och tvättstuga och walk- in- closet
Bakning
Barnrum & Tonårsrum
Blommor
Boken Fyra årstider
Butiker
Cancer
Fotografering
Fotografering brudpar
Fotouppdrag
Föreläsning - workshop - inspiratör
Företaget
Hall
Hemma på landet
Hälsosammare liv/LCHF/träning
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Katten Findus
Kontor och pysselrum
Kök
Köksträdgård
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri
Outfit - kläder/skor/smink/behandlingar
Planteringsbänk/Utekök
Pool
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten butiker/företag
Skafferi
Sommar
Sommarstuga
Sovrum
Tankar om livet
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum och utekök
Uthus/källare/skola
Vardagsrum
Verkstad och arbetsrum
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika

I STOLT SAMARBETE MED
ÅRETS NYFÖRETAGARE

Årets nyföretagare i Mjölby kommun 2014RSS 2.0