Mobil slide-in-meny demo | 13 Pixlar
headerIgår var första dagen på månader som jag kunde längta efter att åka iväg lite
 
 
 
Vilka kvällar vi haft så härligt. Här på landet jobbar vi med altanen och så på kvällarna äter vi gott och har det mysigt. Igår blev det spabad i flera timmar. Vi sitter och pratar och dricker bubbel och det är bara så skönt. Igår bestämde vi att nästa år tar vi hjälp med målning på huset och så ska fönstren renoveras och få spröjs. Nästa år vill vi nog resa igen eller kanske redan i höst.
 
 
Det är så skönt att vara överens, det flyter på så bra då. Lite samma mål och drömmar och så lite annat förstås. Inga mer stora projekt ska byggas, nu ska vi förvalta det vi har skapat. Har en del annat vi vill pyssla med men det är inte stora projekt. Kalle vill ha en liten damm utanför uterummet, mer förvaring till våra vinterväxter borta vid orangeriet, en större grillbänk osv jag vill ha en ny fondvägg i vardagsrummet osv. 
 
Altanen kommer bli så bra. En investering i både huset och vår tid som vi lägger här nu. Jag har alltid varit den mest rastlösa och velat upptäcka och resa så Kalle sa just det att i år får det vara lite mer som jag gillar, att bara vara hemma. Men numera vill jag helst det också i alla fall den här sommaren. Jag börjar längta lite ut, börjar längta att jobba lite mer med reportage. Allt tid här hemma och lugnare dagar gör att jag återvänder mer och mer. Igår var första dagen på månader som jag kunde längta efter att åka iväg lite.
 
 
Det är så häftigt med kroppen och vad den gör, den har sin egen väg. Jag är så himla lycklig nu att få de här lediga dagarna hemma med Kalle och att vi kan hålla på med det här stora projektet som altanen är. Han har fortfarande tre veckor kvar och jag är redan nöjd med dessa dagar. Första sommaren på tre år som vi inte besöker sjukhuset så ofta. Livet är sannerligen vackert när man får vara frisk och får välja vart man vill vara.
 
Kram Lotta
 


KOMMENTERA


Blir så glad av att få en liten kommentar.
Önskar dig en fin dagTILLBAKA TILL STARTSIDAN
Kommentarer som jag upplever som kränkande läggs i skräpposten och ipnummer blockeras direkt och sparas, så 2018 kommer inte några sådana kommentarer att publiceras på min blogg. Du måste fylla i mailadressen och våga stå för vem du är och dina åskiter och kommentarer ska hålla god ton och vara konstruktiva för att din kommenter ska synas. Är det något annat du undrar över så får man istället gärna maila mig.


Annika

Så skönt för er att äntligen har en sjukhusfri sommar. Hälsan betyder allt.
Jag tycker att ert hus är så fint utan spröjsade fönster. Jag förstår att ni vill ha det utseende som gammaldags kopplade fönster ger .... men lösa spröjsar är så jobbiga tycker jag.
Kram och tack för en härlig blogg.

Svar: Hej, vi pustar inga fönster själva så det märker inte jag 😄 Fast jag vet inte om de ska bli lösa, vi ska i alla fall renovera dem 😄 Kram Lotta
Fyra årstider

2017-07-15 // 09:25:03
URL: http://gylleboannika.blogg.se
Patrik

Jag får sånt välbehag av dina bilder! :)

2017-07-15 // 12:31:11
Karin-vackertnaturligt

Så vackra bilder! Älskar ljuset och lugnet på något vis.
Kram

2017-07-16 // 22:46:28
URL: http://vackertnaturligt.se

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:

VÄLKOMMEN!Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.comLantliv & Trädgård

Recept

Orangeri & Köksträdgård

Kök

Årstider

HälsaAllmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sommarstuga
Sovrum
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika
TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0