Mobil slide-in-meny demo | 13 Pixlar
headerFluffiga handdukar och nu blir det semester för mannen
 
 
När jag vaknar idag känns det extra bra för om några timmar väntar semester för min Kalle. Det ska bli så härligt att ha honom hemma nu i fyra veckor. Efter sommaren väntar troligtvis flera längre jobbresor för honom så nu ska vi bara vara hemma och åka mindre utflykter och bygga på vår altan, fixa med vinkällaren och måla klart orangeriet. För oss är allt pysslande terapi, avslappning.
 
Förr såg jag allt som skulle göras och blev stressad av det, numera känner jag bara inget behöver bli klart, vi tar en sak i taget och gör det med glädje. Sedan tar vi mer hjälp, nästa år ska vi ta hjälp med målningen på huset. Det är så högt och kommer ta för mycket tid för oss så det ska vi leja bort. 
 
 
I badrummet har jag unnat mig massor av fluffiga härliga nya handdukar finns HÄR (adlink och en del är slutsålt såg jag) kanske sparar några till sommarstugan som jag inte äger :) Har ni också handlat till saker som ni inte äger men har som mål att äga eller göra? Så här gör jag ofta. tex. så sparadee vi massor av saker till orangeriet flera år innan det fanns. Det blir som ett driv för mig. 
 
 
Vas här (adlink) 
 
 
Ljus och doftpinnar här (adlink) 
 
 
Mugg här ( samarbete) gammal kanna Netto
 
Några koppar kaffe blir det här på morgonen och så ska jag ut och städa lite i källaren. Kalle ska ju börja inreda lite i nya vinkällaren och då är det bra om det är städat. Vi hinner stöka till där nere fast jag städat flera gånger. Jag har ju planteringsrum där också på vintern så en del jord blir det.
 
 
Ikväll ska vi på fest, kanske bjuder på lite festbilder senare...vi får se vad jag hinner med. Nu väntar Findus på att ska få mat här.
 
Ha en skön lördag
 
Kram Lotta
 
.............................
 
Mer badrum hittar du här om du scrollar ner


KOMMENTERA


Blir så glad av att få en liten kommentar.
Önskar dig en fin dagTILLBAKA TILL STARTSIDAN
Kommentarer som jag upplever som kränkande läggs i skräpposten och ipnummer blockeras direkt och sparas, så 2018 kommer inte några sådana kommentarer att publiceras på min blogg. Du måste fylla i mailadressen och våga stå för vem du är och dina åskiter och kommentarer ska hålla god ton och vara konstruktiva för att din kommenter ska synas. Är det något annat du undrar över så får man istället gärna maila mig.


Julia

Ser fram emot att se hur det blir vid poolen :) Har ni en vinkällare? Vad ska ni göra där? Kan du inte fota eran vinkällare? :)

2017-07-08 // 13:55:04
AK

Ja vi har sparat/köpt saker för en eventuell fjällstuga, och nu har den stugan blivit verklighet! Så nu kan de äntligen komma till användning, något jag ser fram emot :)

2017-07-08 // 22:54:19
URL: http://tvahjartan.blogspot.se

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:

VÄLKOMMEN!Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.comLantliv & Trädgård

Recept

Orangeri & Köksträdgård

Kök

Årstider

HälsaAllmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sommarstuga
Sovrum
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika
TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0