Mobil slide-in-meny demo | 13 Pixlar
headerFindus och jag har vattnat
 
Killarna i huset stack iväg till byn där man samlas på måndagar och visar upp gamla bilar. Jag och Findus fortsatte att vara hemma och vattna. En ljuvlig kväll!
 
 
Njuter av att se min katt få vara ute igen, som han längtat. Han har inte varit sig själv när han varit inne. Nu har han hög svans igen, pigga ögon och är på språng och kommer när jag lockar på mat. 
 
Nu ska jag hoppa i duschen och sedan blir det nog lite jobb som jag inte gjort. Imorgon eftermiddag åker vi och hämtar virket och börjar bygga golvet vid poolen. Yes äntligen.
 
Kram Lotta


KOMMENTERA


Blir så glad av att få en liten kommentar.
Önskar dig en fin dagTILLBAKA TILL STARTSIDAN
Kommentarer som jag upplever som kränkande läggs i skräpposten och ipnummer blockeras direkt och sparas, så 2018 kommer inte några sådana kommentarer att publiceras på min blogg. Du måste fylla i mailadressen och våga stå för vem du är och dina åskiter och kommentarer ska hålla god ton och vara konstruktiva för att din kommenter ska synas. Är det något annat du undrar över så får man istället gärna maila mig.


Helena

Godmorgon☀️ så härligt att Findus mår bra och kan vara ute. Förstår att han inte trivs bara inne när han är van att vara ute. Vi skulle ju också bli deprimerade av att bara vara inne och nästan börja klättra på väggarna😉 Ska bli intressant att följa ert bygge vid poolen. Vi har haft målare här som målat vårt hus. Tänkte göra det själva först, men min man har bara två veckors semester nu, så vi bestämde att ta in hjälp och det var ett klokt beslut, för idag blir de klara och vi skulle aldrig ha gjort det på en vecka. Vi har dessutom så högt hus så vi skulle ha blivit tvungna att låna ställningar och kranbilar. Fastän det blir rätt dyrt så tror jag att vi sparar i slutändan, framför allt tid. Istället har min man bytt några dåliga bräder på huset och gjort andra saker som också behövde fixas. Ha det bra💗 kram

Svar: Ja det blir skönt att ta lite hjälp, man hinner inte allt. Idag startar vi poolbygget :) Kram Lotta
Fyra årstider

2017-07-11 // 08:59:36

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:

VÄLKOMMEN!Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.comLantliv & Trädgård

Recept

Orangeri & Köksträdgård

Kök

Årstider

HälsaAllmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sommarstuga
Sovrum
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika
TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0