Mobil slide-in-meny demo | 13 Pixlar
headerCykla dressin
 
Bilder mobilen
 
Idag var det en överraskningsresa som stod på schemat. Min mans bästa vän och hans fru och barn skulle ta med mig och familjen på 40 års present som inte blivit av på flera år när Elin varit sjuk. 
 
 
Vi hamnade i Hultsfred på morgonen och där väntade ett helt gäng med cyklar på oss. Vi skulle cykla dressin. Det var så skoj! 
 
 
Vi cyklade hela sträckan så det blev 2.4 mil och på hemvägen kunde man stanna vid en sjö och där hade vi picknick. Om man vill cykla dressin får man tänka på att när man möter någon så måste man orka flytta cykeln för möte. Den är rätt så tung, men annars är det ett härligt sätt att komma ut i naturen.
 
 
På hemvägen utanför Vimmerby stannade vi på gården Ingebo hagar . Ett jättemysigt ställe där vi fikade och barnen fick mata lammungar med flaska. 
 
 
När vi kom hem hamnade vi i soffan och var så trötta och nöjda. Nu ska vi fixa lite middag här och imorgon blir det lägga trall igen.
 
Kram Lotta


KOMMENTERA


Blir så glad av att få en liten kommentar.
Önskar dig en fin dagAnne-Louise

Hej!
När min mor var liten cyklade hon dressin till skolan. Hon bodde längst upp på norra Öland. Hon är född 1918 och har varit borta i 3 år nu.
/Anne-Louise

2017-07-26 // 18:17:06
JUNITJEJ

Så kul att cykla dressen! Det vill jag också pröva!

2017-07-27 // 21:14:36
URL: http://www.junitjejen.se

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0