Mobil slide-in-meny demo | 13 Pixlar
headerBara gör det
 
 
Det bästa när Elin inte mår så bra är att aktivera sig, att göra saker och få dagen att gå. Idag är lite bättre också så jag har städat min lilla walk in closet, målat bord och nu ska jag iväg och träna. 
 
 
Träningskläder HÄR (adlinks) 
 
Det går inte att tänka så mycket utan att aktivera sig och "bara göra det" är det som gör att man mår bra och känner sig glad även om Elin tvingas vara sjuk så mycket. Nu hoppas vi vänder och jag drar på x-fit. Kommer få träningsvärk som heter duga. Kalle har börjat med bardisken som ska vara nere i vinkällaren, ja ni ska få se vad han har hittat på snart.
 
 
 
Ha det bra!
Kram Lotta


KOMMENTERA


Blir så glad av att få en liten kommentar.
Önskar dig en fin dagTILLBAKA TILL STARTSIDAN
Kommentarer som jag upplever som kränkande läggs i skräpposten och ipnummer blockeras direkt och sparas, så 2018 kommer inte några sådana kommentarer att publiceras på min blogg. Du måste fylla i mailadressen och våga stå för vem du är och dina åskiter och kommentarer ska hålla god ton och vara konstruktiva för att din kommenter ska synas. Är det något annat du undrar över så får man istället gärna maila mig.


Kattis

Tänkte på vinkällaren härom dagen och undrade hur det gått med den. Ser fram emot att få se hur det blir där! Är supernyfiken!! 🍷🍾😜

2017-07-02 // 17:59:46
Milla

Vad fint det blev bland kläderna! Att aktivera sig och göra såna där saker är nåt jag längtar ENORMT efter just nu. Har tappat all energi. Inte tränat på 2 månader (inte hänt på åratal!) och så på fet såstukade jag handleden för två veckor sedan i en cykelvurpa, alltså det går knappt att göra någonting... Men så tänker jag ok, jag kan läsa böcker. Jag kan chilla. Jag kan acceptera. Och tänker på att för en månad sedan var allt kaos, men nu är allt ändå rätt bra för min grabb som gjort en stor operation men förhoppningsvis kan gå vidare utan stor påverkan på livet. Lotta, dina inlägg just nu ger mycket styrka till att gå vidare. Det jag just nu själv inte alls orkar blogga om. Kram från Milla

2017-07-02 // 22:21:39
URL: http://millaflower.blogspot.com
Josefine

Så snygg färg på träningskläderna, tycker det är så snyggt speciellt nu på sommaren!

2017-07-03 // 09:10:13
URL: http://daystyle.se

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:

VÄLKOMMEN!Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.comLantliv & Trädgård

Recept

Orangeri & Köksträdgård

Kök

Årstider

HälsaAllmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sommarstuga
Sovrum
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika
TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0