Mobil slide-in-meny demo | 13 Pixlar
headerAtt ha det så himla bra
 
 
Idag har vi haft en perfekt dag hemma, det enda var väl att vi gick upp tidigt för vi skulle få städat men så tacksam att kunna få hjälp och å andra sidan kom vi igång tidigt och nu är tre regelverk på plats och förankrade. Jag har så himla mycket jag skulle kunna visa er och blogga om men det är så svårt att ta tiden när alla är lediga och har semester. Det är så skönt att bara vara tillsammans. Det är ju så vackert ute nu och tacksamt att fota. 
 
 
Ikväll har jag fotat bilder till företag, ni ska få se några av dem på bloggen här om några dagar. Ska tipsa er om massagetvålar, så så himla härliga och luktar underbart. Återkommer om det. Har även ett jobb att fota ljus nu till ett annat  företag nu när det snart är Formex. Så måste jag berätta om lyktan Elin designat och en massa annat, men det är sommar och jag vill bara ha det bra och inte sitta så mycket vid datorn. 
 
 
Vi jobbar med vår altan, äter gott, ikväll åkte Kalle iväg en sväng och jag jobbade. Sedan blev det grillat på kvällen igen. Ska visa lite mer bilder imorgon hur vi ligger till, det blir så bra.
 
 
Morgonrock här (adlink) 
 
Vill bara titta in och säga hej och säga att det händer så mycket här hemma men jag hinner inte visa er allt. Snart är barnen i skolan igen och mannen på jobbet och då har jag bara er. Hoppas kunna fota några reportage i höst igen. Mår så himla bra nu och har det så bra. 
 
Kram Lotta
 
 


KOMMENTERA


Blir så glad av att få en liten kommentar.
Önskar dig en fin dagTILLBAKA TILL STARTSIDAN
Kommentarer som jag upplever som kränkande läggs i skräpposten och ipnummer blockeras direkt och sparas, så 2018 kommer inte några sådana kommentarer att publiceras på min blogg. Du måste fylla i mailadressen och våga stå för vem du är och dina åskiter och kommentarer ska hålla god ton och vara konstruktiva för att din kommenter ska synas. Är det något annat du undrar över så får man istället gärna maila mig.


Katarina Gruvhagen

Blir glad av dina fina bilder ! De små rosa blommorna , vad heter de ?

Svar: Det är inte jag som planterat dem så jag vet tyvärr inte. Kram Lotta 😘
Fyra årstider

2017-07-18 // 15:56:28

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:

VÄLKOMMEN!Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.comLantliv & Trädgård

Recept

Orangeri & Köksträdgård

Kök

Årstider

HälsaAllmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sommarstuga
Sovrum
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika
TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0