Är du intresserad av min bok maila: info.fyraarstider@gmail.com




TRANSLATE





I STOLT SAMARBETE MED















MIN BLOGGDESIGN ÄR GJORD AV



Totalt antal besökare Besökare online Besökare idag


Hem & Trädgård Allmänt Allmänt




Altan vid poolen




 
Nu är 1/4 del av trallgolvet lagt och ett hörn klart med bambumöblerna så vi kan fika här nere igen. Vi har jobbat på ordentligt idag och det tar tid att skruva alla brädor men så glada att vi fått ett hörn klart. 
 
 
Flamingo här (adlinks) 
 
Det kommer bli så bra och en plats som man vill vara på igen. Golvet har gett flisor i fötterna i många år, men nu blir det fint igen. Det ska behandlas med Sioo eller Nitor framöver. På sikt blir det också träplank bakom och de rosa rosorna ska sättas ner där bakom möblerna innan vi kan skruva igen golvet. 
 
 
Bambumöbler här, kuddar här, parasoll här, parsollfot här, vita plastfotöljer här, träd silverpäron
 
Imorgon fortsätter vi med andra sidan och då ska altanen som är vid spabadet byggas ihop med altanen vid poolen. 
 
Kram Lotta
 

Börjat lägga trall




 
Nu har vi börjat lägga trallen och nu ska vi öppna en flaska bubbel och sätta oss vid stolarna här ikväll. Riktigt varmt och skönt ute och jag har nästan vattnat allt ute så jag slipper springa runt med det. 
 
 
 
Möbler här och kuddar här
 
 
Det är som sagt bara en början men nu kommer det gå lite snabbare när man väl är igång. Nej nu ska jag nog ut och övningsköra med Elin innan jag ger mig på bubblet. 
 
Ni vet de där lite kortare jeansen jag visat som så många har gillat, nu har det kommit liknande här med sydda blommor, så snygga HÄR . (adlink) Dessa skulle jag vilja ha. Tips till er också.
 
Kram Lotta

Kokta gul och polkabetor




 
Ikväll har jag tagit hand om lite gul och polkabetor och kokat lag och lagt in i burk. Passade på att äta lite chevresallad också. 
 
 
Jag har använt Per Mobergs recept

  • 1 kg rödbetor med blast
  • 2 dl ättika 12 %
  • 3 dl socker
  • 1 l vatten
  • 10 st vitpepparkorn
  • 2 msk vaniljsocker
  1. Fyll upp en stor kastrull med saltat vatten och låt det koka.
  2. Lägg ner dom sköljda betorna med blasten kvar. Små betor kan koka 30 minuter, stora i 50 minuter. Prova med en provsticka.
  3. Ta av blasten och skala sedan med händerna.
  4. Blanda och koka upp vatten, ättika, socker och vitpepparkornen. Lägg dom skalade betorna i en burk.
  5. Häll den kokande lagen över. Låt stå och dra några dygn innan servering.
 
 Nu får jag vänta ett litet tag innan vi kan smaska i oss dessa och snart kan jag plocka in fler. 
 
Kram Lotta
 


Fotograf - Malin Wahlin



Välkommen till Fyra årstider min dagbok på nätet. Min önskan är att få ge dig en stund avkoppling med inspiration genom mina bilder och texter. Jag lever på landet tillsammans med min älskade familj. Jag tycker om att vara i naturen, jobba i mitt företag, hålla på med inredning och pyssel, träna, mode, fika med vänner, resa och äter lchf - 18 kg. I maj 2015 blev min dotter sjuk i leukemi.

Jag jobbar också som fotograf och kreatör genom mina reportage i Sverige och resten av världen.

Vill du kontakta mig på mail: info.fyraarstider@gmail.com



Allmänt
Altan mot pool
Badrum och tvättstuga och walk- in- closet
Bakning
Barnrum & Tonårsrum
Blommor
Boken Fyra årstider
Butiker
Cancer
Fotografering
Fotografering brudpar
Fotouppdrag
Föreläsning - workshop - inspiratör
Företaget
Hall
Hemma på landet
Hälsosammare liv/LCHF/träning
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Katten Findus
Kontor och pysselrum
Kök
Köksträdgård
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri
Outfit - kläder/skor/smink/behandlingar
Planteringsbänk/Utekök
Pool
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten butiker/företag
Skafferi
Sommar
Sommarstuga
Sovrum
Tankar om livet
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum och utekök
Uthus/källare/skola
Vardagsrum
Verkstad och arbetsrum
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika





I STOLT SAMARBETE MED








ÅRETS NYFÖRETAGARE

Årets nyföretagare i Mjölby kommun 2014






RSS 2.0