Mobil slide-in-meny demo | 13 Pixlar
headerTulpaner med självplock
I samarbete med Linköpings trädgårdshandel
 
Blommor är något jag skulle vilja jobba med mera. Älskar gå i blomsteraffärer och den där doften som är inne i växthus. Mmmmm....
 
 
På Linköpings trädgårdshandel kan man plocka tulpaner till självplockning. Det har jag vetat länge men att det var så ovanligt att det bara i deras butik och Ulriksdal och möjligtvis några fler ställen visste jag inte.
 
 
 
 
 
Självplock är terapi. Gå går bland alla vackra tulpaner och få välja färg. Jag valde att plocka ihop en bukett med lila färger och så tulpaner som jag tog med hela löken och satte i glasvasen från Ikea. 
 
 
 
Har du vägarna förbi Trädgårdsföreningen så ta en tur in till Linköpings trädgårdshandel och upptäck alla nya blommor de fått in och så fin butiken blivit och så dessa tulpaner till självplockning.
 
Ha en fin kväll!
 
Kram Lotta
 
.........................
 
Mer om blommor hittar du här om du scrollar ner
 

Trend by me & barncancerfonden
I samarbete med Trend by Me
 
Godmorgon fina läsare idag har jag ett roligt samarbete att presentera. Trend by me och jag kommer i år att fortsätta visa lite outfit här på bloggen, skillnaden är att om ni köper något av det jag visar på bilderna så går 10 % till Barncancerfonden. När vi träffades och kom överens om detta så grät Lotta, det känns väldigt bra för mig och för dem att få ge lite tillbaka av det som händer här på bloggen. Hoppas ni känner att bidrar till något bra om ni skulle sugna på att handla något av det jag visar. 
 
 
Så nu kör vi. Det finns byxor och så finns det byxor som sitter som smäck :) Dessa är i storlek small på mig , brukar ofta ha medium men de är så stretchiga och supersuper sköna. Skulle vilja ha dem i alla färger, sådana byxor man kan bo i. Dessa kakigröna finns HÄR, skulle väldigt gärna vilja ha dem jeans också som finns HÄR eller  ljusgrå HÄR och svarta HÄR
 
 
 
Många av Trend by me:s kläder är one size det betyder att tex. blusen och jackan passar både på mig som är small/medium och min mamma som är large/x-large. Den här söta  toppen är en one size och finns HÄR
 
 
 
 
 
 
 Den här fina kappan med fuskpäls är också one size , snygg till jeans som finbyxor och finns HÄR
 
Nu önskar jag er en bra dag! Min vän Cecilia kommer hit idag och ska låna mitt badrum och fota i idag och jag ska passa på att jobba vid datorn. 
 
Bilder Elin Andersson
 
Kram Lotta
 
 
 

Som en vårdag
 
 
Det har varit som vår i vädret idag, så himla härligt med solen som lyser in och ett städat hus när jag kom hem. Har varit på självplockningen av tulpaner i Linköpings trädgårdshandel idag, ni ska få se bilder på onsdag. Underbart att gå och skära av sina egna tulpaner. 
 
 
 
 
Nu ska jag sätta mig och kolla igenom vilka mer fröer jag ska köpa och vad jag ska börja så i orangeriet. 
 
Kram Lotta
VÄLKOMMEN!Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.comLantliv & Trädgård

Recept

Orangeri & Köksträdgård

Inredning

Årstider

Jul på landetAllmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sommarstuga
Sovrum
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika
TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0