Mobil slide-in-meny demo | 13 Pixlar
headerEn stund med kaffet och fingrarna i jorden
 
 
Idag fick jag en stund i växthuset innan jag skulle iväg på ärenden. Den timmen gav så mycket energi. Tänk om alla kunde få en timme i ett orangeri, lukta på växter, plantera lite, vattna och få dricka kaffe. 
 
 
 
Nu har det kommit upp chokladblomma, dill, tomater, gurkor m.m och lökarna har sticker upp riktigt mycket. Mycket på är på G och mycket kvar som ska ner i jorden och sås. Den här vackra saxen från Lantliv HÄR (samarbete ) har fått flytta in i orangeriet. Fotar lite bilder åt den butiken då och då. Tycker den var så fin. 
 
Nu ska jag iväg på x-fit har inte tränat på några dagar för vi var ju på spa istället så det kommer säkert kännas imorgon.
 
Ha en fin kväll
 
Kram Lotta

Lchf pizza
 
 
Igår gjorde min man så himla god pizza. När vi satt åt så frågade jag vem som hade gjort receptet. Åse såklart som är så duktig på recept. Den här måste ni testa. Han tog lite av det som fanns hemma av ost och pålägg. Vi gör sällan speciell lchf recept men nu blev jag lite taggad att testa fler framöver. 
 
Du hittar receptet HÄR
 
Kram Lotta

Spa på Hooks herrgård
Samarbete Hooks herrgård
 
När vi kommit fram till Hooks och druckit kaffe och fått rummet och jag hade fotograferat lite bilder så var det dags för spa. 
 
 
Vi var ju där på en söndagkväll, men det var ganska mycket folk. Inte trångt som det kan vara på andra ställen och ville man ha en säng att ligga och softa i så fanns det med. Hooks spa ligger så vackert. Man blir avslappnad av att bara komma in i den miljön. 
 
 
Vi hoppade i utebadet som man kan sitta i och se ut över sjön. Kalle köpte champagne så det var lyxigt värre. Det är bästa är ju bara att få slappa och prata. Förra gången vi besökte Hooks hade Elin varit så sjuk, i år känns det så bara bra. Vi kunde prata om det om vilken utveckling framåt vi haft och hur bra vi har det nu.
 
 
Vi tog varsin säng och satt och slappade länge. Mysigt att bara sitta och titta på folk och dricka bubbel.
 
 
Det finns även så man kan träna där och trevlig loungehörna vid recepition. Jag sparade träningen till en annan dag och bara latade mig. 
 
 
Sedan gick vi hem och vilade oss länge innan det var dags för middag på kvällen.
 
 
Vi hade bokat trerätters kl 21 och när vi kom till restaurangen var det lungt och skönt. Maten var supergod och kvällen blev sådär fin som man hoppas på. Åter igen blev våra samtal omkring allt vi varit med om sista tiden. När man får tiden så behöver vi ibland lyfta hur vi känner och hur vi ska tänka omkring framtiden. 
 
 
Så vaknade vi med dimma utanför fönstret och en frukost där det fanns allt att önska. 
 
 
Sedan var det dags att fota lite mer bilder och sedan lämna vackra Hooks herrgård för denna gången. Hoppas vi kommer tillbaka dit igen. 
 
Nu ska jag hjälpa mannen som lagar lchf pizza, blir den god ska dela receptet på bloggen :)
 
Kram Lotta
 
 
VÄLKOMMEN!Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.comLantliv & Trädgård

Recept

Orangeri & Köksträdgård

Kök

Årstider

HälsaAllmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sovrum
Stugan
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika
TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0