Mobil slide-in-meny demo | 13 Pixlar
headerVardagsrum
 
 
Jag brukar kika in här varje morgon för det brukar vara på morgonen, under lunchen och sent på kvällen som de flesta har lite mer tid att läsa. Morgonens inlägg är ofta förprogrammerade kvällen innan.
 
Nu känns det skönt här hemma för vi har haft en storstädning och fram till jul nu så bryr jag mig inte så mycket mer. Sänker kraven istället för att vrida upp. Ska åka och handla lite blommor och fylla upp med och sedan är det klart. Jag har haft det lite tufft sista tiden och jag ska berätta hur det känns när jag får lite mer tid, jag har jobbat mindre den här veckan och tackat nej till många saker i december. 
 
 
  
 
Min klipptid blev flyttad tills så idag ska jag fixa röda julnaglar och färga det grå håret. Egentligen vill jag inte åka till stan mer men så fick det bli. Ska hoppa in i fiskaffären också och ordna lite sill och strömming. Älskar strömming och så ska jag försöka hinna handla maten tidigt på morgonen. Så nu när du läser så kör jag racet på City Gross. Kuckeli kuuuu.......måste åka dit tidigt när det är lite folk, annars får jag hjärtattack :) Förstår inte varför jag har så jobbigt med mataffärer? 
 
 
Ta hand om er!
 
Kram Lotta
 
💗
 
 


KOMMENTERA


Blir så glad av att få en liten kommentar.
Önskar dig en fin dagTILLBAKA TILL STARTSIDAN
Kommentarer som jag upplever som kränkande anmäls och publiceras ej, ipnummer sparas och blockeras omedelbart. Du måste fylla i mailadressen och våga stå för vem du är och dina åskiter och kommentarer ska hålla god ton och vara konstruktiva för att din kommenter ska synas.

Är det något du annars vill fråga eller skriva går det bra att maila mig på info.fyraarstider@gmail.com .

Ha en fin dag!


Annika

Jag tänker att du skulle ha så mycket nytta av mental träning och andningsteknik. En stund varje dag då du styr tankarna och stärker din mentala status. Det finns säkert någon där du bor som kan hjälpa dig med sådan träning och lära ut det. Jag har haft oerhörd nytta av det, och du har redan så "rätt tänk". Kram och var rädd om dig. Annika

2017-12-21 // 07:36:30
URL: http://gylleboannika.blogg.se
Pauline

Jag har börjat med att handla mat på nätet för att slippa butiken. Kan rekommenderas varmt. Önskar dig och dina nära en fin jul.

2017-12-21 // 07:46:28
Cicci mitt i Byn

Gomorron på dej,
Detta med att ej vilja vara i massa stök på Matbutiken har hänt mej oxå. Det kallas ju panikångest, kommer ofta när man haft mycke oroligt runt sej. Och det är väl så att Din kropp har den mekanismen efter allt jobbigt ni varit med om! Håller dock tummarna för Hela din Familj att allt ska gå väl framledes. Vi tycker ju ändå att ni är stronga som ändå bjuder så mycke till oss läsare! Ha nu en finfin Helg. Kram,Cicci.

2017-12-21 // 08:59:21
Anonym

Vill bara säga att jag tycker så himla mycket om dig och din fina blogg♡♡♡

Stora julkramen från mia//

2017-12-21 // 10:12:10
Anonym

Jag känner så igen mig med både mataffärer eller faktisk affärer eller stora köpcentrum. Inte ens med en köplista fungerade det med när det var som värst. Då kunde jag komma hem med tre produkter trots att listan var bra mycket längre... Handlar på tidpunkter då jag vet att det är mindre folk och självscannar då det går lite fortare att komma ur butiken. Och tack och lov för internethandel. Det sistnämnda har varit lite av min räddning. Från supersocial som älskat springa runt i affärer och stora köpcentrum till att hoppas på att man inte möter någon man känner när man ska ut i affären med alla dessa intryck man får när man vistas där...

Detta ska vi bli bättre på Lotta, eller hur!? Det får bara ta sin tid!

Kramar <3

2017-12-21 // 14:37:59

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:

VÄLKOMMEN!Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.comLantliv & Trädgård

Recept

Orangeri & Köksträdgård

Jul

Årstider

HälsaAllmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sommarstuga
Sovrum
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika
TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0