Mobil slide-in-meny demo | 13 Pixlar
headerUpplevelse i julklapp
Samarbete med Greatdays
 
Vi hade ett presentkort att utnyttja från Greatdays som jag har tipsat om innan och igår överraskade jag Elin med en massage och manikyr hos Hälsoagenten i Linköping. Hon blev superglad såklart och fick ha det så mysigt medan jag kunde sitta i väntrummet och jobba i telefonen.
 
 
Först blev det massage och det har Elin haft några gånger under sin cancerbehandling och det har varit bra för henne då hon kan vara lite stel och haft spänningar då och då. Man kan söka stipender för det men det har vi inte gjort, så detta var var välbehövligt.
 
 
Sedan blev det lite enklare manikyr och det blev en snygg röd färg på naglarna. Greatdays som jag tipsat om flera gånger säljer upplevelser i hela Sverige. Man går in och köper en upplevelse som man kan ge bort i julklapp och sedan får man ett värdebevis som man sparar och så ringer man till det företag som man vill göra sin upplevelse hos.Jag valde Hälsoagenten i Linköping. Vet man inte vad man ska köpa för typ av upplevelse så finns det presentkort  HÄR 
 
 
Det finns ju hur mycket som helst att göra. Allt från hotellövernattning, köra sportbil, middagar, behandlingar osv. En upplevelse av olika slag är väldigt uppskattat och om du inte vet vad du ska ge i julklapp så rekommendrar jag dig att kika in på Greatdays HÄRJag tycker det är väldigt bra som present och blev väldigt glad när de uppmärksammat det och jag fick skriva om deras hemsida lite extra för att tipsa er till jul.
 
Idag ska vi göra julgodis och det ska bli himla mysigt. Tipsar lite senare vilka sorter vi ska ha. Ha en bra dag!
 
Kram Lotta


KOMMENTERA


Blir så glad av att få en liten kommentar.
Önskar dig en fin dagTILLBAKA TILL STARTSIDAN
Kommentarer som jag upplever som kränkande läggs i skräpposten och ipnummer blockeras direkt och sparas, så 2018 kommer inte några sådana kommentarer att publiceras på min blogg. Du måste fylla i mailadressen och våga stå för vem du är och dina åskiter och kommentarer ska hålla god ton och vara konstruktiva för att din kommenter ska synas. Är det något annat du undrar över så får man istället gärna maila mig.


Martin R.C. Andersson

Oj. Gillar starkt utebadet. Så sant - särskilt denna årstid. Saknas bara isvaken, men snön duger absolut. En rutshkana, eller studsbräda, in ie en rejäl hög med pudersnö? JA!
Saknar i inredning tekst om akustiska lösningar - eller kanske bara jag som inte hittar? Bloggar själv lite grann, och samlar just nu in Duplo-klossar till världens första akustiska väggpanel. Kolla in på http://desiderata.xyz Mvh, Martin, Esbo, Finland

2017-12-17 // 14:28:17
URL: http://https://desiderata.xyz

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:

VÄLKOMMEN!Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.comLantliv & Trädgård

Recept

Orangeri & Köksträdgård

Kök

Årstider

HälsaAllmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sommarstuga
Sovrum
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika
TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0