Mobil slide-in-meny demo | 13 Pixlar
headerTräningen påverkar på olika sätt
 
Idag frågade min granne om jag ville gå en promenad och det hade jag tid med. Vi går ganska fort så jag måste alltid duscha efteråt. Blir så svettig jämt. Jag tänkte på det där med träningen och när jag springer då blir jag mest hypad, pigg, lyckokänslor och lyssnar på musik under tiden. Springa i solskenet gör mig så glad. När jag är ute och går så pratar vi mycket, jag och mina vänner. Det ger mig mycket tankar och ger energi och djupare vänskap. Om jag går själv så har jag ofta ljudbok. Om jag tränar x-fit så blir man dödstrött och glad i grupp. Man orkar mer än vad skulle göra själv men blir supertrött efteråt och orkar typ ingenting på kvällen och somnar som en stock. Har du också märkt att träningen påverkar dig på olika sätt?
 
Kram Lotta
 
 💗
 


KOMMENTERA


Blir så glad av att få en liten kommentar.
Önskar dig en fin dagTILLBAKA TILL STARTSIDAN
Kommentarer som jag upplever som kränkande läggs i skräpposten och ipnummer blockeras direkt och sparas, så 2018 kommer inte några sådana kommentarer att publiceras på min blogg. Du måste fylla i mailadressen och våga stå för vem du är och dina åskiter och kommentarer ska hålla god ton och vara konstruktiva för att din kommenter ska synas. Är det något annat du undrar över så får man istället gärna maila mig.


Sofie

Jag håller verkligen med dig, olika former av träning ger kroppen och knoppen olika saker. Men det kan även gälla samma typ av träning tycker jag, t ex en löptur kan ge en som du skriver lyckorus medan det även kan få en att vilja gräva ned sig :) Så till viss del handlar det nog om prestation och tanke också tror jag.

Svar: Ja tänk så mycket som sitter i huvudet. Om man misslyckas någon gång så måste man verkligen kämpa med sina tankar så man kommer tillbaka. Kram Lotta
Fyra årstider

2017-12-05 // 08:09:11
URL: http://www.sofiesdrommar.se

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:

VÄLKOMMEN!Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.com
Lantliv & Trädgård

Recept

Orangeri & Köksträdgård

Kök

Årstider

HälsaAllmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sommarstuga
Sovrum
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika
TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0