Teknik och ny dator
 
Innehåller Annonslänk till Webbhallen 
 
Är det något jag är dålig på så är det tekniska saker som dator, telefon och kamera osv. Det är ett under att jag är fotograf :) det är faktiskt min man som brukar berätta för mig vad jag ska handla för grejer. Jag brukar säga tex så här till Kalle "Jag skulle behöva ett objektiv som man kan komma närmare med" och då berättar han vad han tror jag behöver. Nu har jag lärt mig lite mer om kameran , men datorer förstår jag inte mycket.
 
Just nu så behöver jag en ny skrivare, någon bärbar dator som inte är apple, några nya objektiv osv Jag gillar apple när det är telefoner vi pratar om, annars jobbar jag helst vid Windows när det gäller dator. När det gäller dator så har jag kollat in denna HÄR.  Jag har hört så mycket bra om Microsoft och att den har tex en speciell vätskeavvisande filt på ytan som heter Surface och så är den snygg. Man använder den som en surfplatta också. Vad tror ni? Hur väljer ni tekniska prylar? Jag tycker det är en djungel, så svårt. 
 
 
Kram Lotta 
KOMMENTERA


Blir så glad av att få en liten kommentar.
Önskar dig en fin dagTILLBAKA TILL STARTSIDAN
Kommentarer som jag upplever som kränkande anmäls och publiceras ej, ipnummer sparas och blockeras omedelbart. Du måste fylla i mailadressen och våga stå för vem du är och dina åsikter och kommentarer ska hålla god ton och vara konstruktiva för att din kommenter ska synas.

Är det något du annars vill fråga eller skriva går det bra att maila mig på info.fyraarstider@gmail.com .

Ha en fin dag!


Ann-Kristin

Tack för en mycket inspirerande blogg! Ja, det är lite av en djungel att hitta rätt. Jobbar med layout på tryckeri så där har jag min support med det tekniska. Här hemma har jag också en man som är hemma i det tekniska.
MEN jag har också fått stor hjälp av det företag jag köper mina datorer hit hem. Jag förklara vad jag ska ha den till, vad jag jobbar med här hemma osv. Kör med stationär dator. Fungerar bättre för mig med skärm, tangentbord och mus osv separat. Eftersom du håller på med bilder, foto så mycket är det, viktigaste tycker jag med bra skärmupplösning och bildåtergivning. Jag hade kunnat hålla på ett tag till men...

2017-12-28 // 08:39:50
Carina Krantz

Snygg! Liknar mac tycker jag att det ser ut som. Jag väntar med spänning att läsa om du väljer den. Själv har jag mac genom jobbet och min gamla som jag köpte ut och har privat har kraschat.
Lycka till med valet av dator.

2017-12-28 // 09:39:22
URL: http://www.carinasphotolifestyle.se
Malin Lorentzon

Vad spännande med ny dator! Själv är jag väldigt sugen på en Mac eftersom de är rätt kalibrerade för foton. Varför vill du inte ha Mac längre? Bara nyfiken på dina erfarenheter. Jag kanske ändrar mig 😊

Svar: Hej , jag jobbar aldrig vid macen har aldrig gillat den. Kram Lotta
Fyra årstider

2017-12-28 // 10:58:56
URL: http://malinlorentzon.se/
Razzy

Datorer och mobiler är en djungel, men jag väljer det som känns bäst för mig. Jobbar mycket med foton så bildupplösningen är viktig. Den datorn du visade här gillade jag, mycke minne och bra grafikkort, gillade även att den både kunde användas som platta men även med ett tangentbord.

2017-12-28 // 11:44:26
URL: http://razzytaz.blogspot.se

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:


VÄLKOMMEN!
Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.comLantliv & Trädgård


Tankar om livet


Stugan


Orangeri & Köksträdgård


Kök


Årstider


Hälsa
Allmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sovrum
Stuga - badrum
Stuga - inspiration
Stuga - sovrum
Stuga - vardagsrum
Stugan - köket
Stugan - utemiljö
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika
TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0