Mobil slide-in-meny demo | 13 Pixlar
headerRund spegel och bläckfiskljusstake
 
Godmorgon kära vänner. Jag fixade ett litet hörn igår i vardagsrummet. Har kikat på en rund spegel länge och octopus ljusstake. Spegeln är 80 cm och jag ringde till Kanikegården i Mjölby och dagen efter hade de den klar. Vi har satt som klamrar runt som man köper till. Den kostade lika mycket som den gör om man söker på nätet så det blev inte billigare men snabb leverans och trevligt att handla lokalt och så vet man att den är hel när den kommer.
 
 
Så var vi en sväng i Linköping och jag har spanat in lite ljusstakar jag önskat mig ett tag och ska ge mig vid olika tillfällen. Igår betalade jag in restskatten i företaget och när det var klart tyckte jag att en fin bläckfiskljusstake fick bli en present för jag klar med det. Den fanns och Esq i Linköping och även den lilla släckaren. 
 
 
Böcker här och här (adlink) Ljus här ( samarbete) Vas gammal, bord målat arv
 
När jag kom hem hade Kalle slutat tidigt och sovit i flera timmar så han var pigg och alert och så satte vi upp spegeln direkt. 
 
 
Idag ska vi ha gäster och eftersom min kropp kan vara lite långsam vissa dagar när jag varit borta så ska jag ta det lite vackert som min farfar sa. 
 
Ha nu en fin dag!
 
Kram Lotta
 
💗
 
 


KOMMENTERA


Blir så glad av att få en liten kommentar.
Önskar dig en fin dagTILLBAKA TILL STARTSIDAN
Kommentarer som jag upplever som kränkande läggs i skräpposten och ipnummer blockeras direkt och sparas, så 2018 kommer inte några sådana kommentarer att publiceras på min blogg. Du måste fylla i mailadressen och våga stå för vem du är och dina åskiter och kommentarer ska hålla god ton och vara konstruktiva för att din kommenter ska synas. Är det något annat du undrar över så får man istället gärna maila mig.


Yvonne

Hej !
Vad fint det blev med rund spegel.

2017-12-09 // 11:28:42
Boel

Så fint det blev!
Och vilket klokt uttryck du fått med dig från din farfar, det ska jag också ta med mig så här i stressiga juletider..! Kram till dig!

2017-12-09 // 15:56:32

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:

VÄLKOMMEN!Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.com
Lantliv & Trädgård

Recept

Orangeri & Köksträdgård

Kök

Årstider

HälsaAllmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sommarstuga
Sovrum
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika
TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0