Mobil slide-in-meny demo | 13 Pixlar
headerLantligt badrum
Innehåller annonslänkar 
 
Första advent kära vänner, älskar december som jag fyller med det som jag tycker om. Idag blir det julmarknad med svärmor och svärfar, jag tar med kameran så ska ni få se. 
 
 
Handdukar Odd molly HÄR
 
 
Vas här  
 
Lite bilder från mitt badrum och så får ni se de snygga handdukarna från Odd Molly igen. Köpte aprikos amaryllis som hamna i badrummet. Vi är ju där inne så mycket så det kan få vara lite fint där inne med.
 
 
 
Badrumsmöbel här
 
Ska upp nu och mysa själv med mitt kaffe en stund innan alla i familjen vaknar. De kommer nog inte upp förrän till 11. Jag har sovit lite dåligt vissa nätter sista året, troligtvis efter allt vi varit med om och sedan kan jag ta sovmorgon ibland så jag är inte lika trött på morgonen men vissa kvällar är jag typ död. Väldigt svårt att läsa av kroppen när den beter sig så olika från dag till dag men jag försöker lyssna på den hela tiden. 
 
Idag ska vi bara ha mysigt. Igår hade jag inte fixat någon adventljusstake, inte köpt en enda julklapp ännu och ingen chokladkalender till barnen osv. Tiderna förändras och även kraven. Att hitta på saker och umgås är viktigast, men nu måste jag sätta igång med klapparna och på bordet står en adventljusstake och väntar som jag fixade ihop sent igår.
 
Ha det fint!
 
Kram Lotta
 
💗
 


KOMMENTERA


Blir så glad av att få en liten kommentar.
Önskar dig en fin dagTILLBAKA TILL STARTSIDAN
Kommentarer som jag upplever som kränkande anmäls och publiceras ej, ipnummer sparas och blockeras omedelbart. Du måste fylla i mailadressen och våga stå för vem du är och dina åskiter och kommentarer ska hålla god ton och vara konstruktiva för att din kommenter ska synas.

Är det något du annars vill fråga eller skriva går det bra att maila mig på info.fyraarstider@gmail.com .

Ha en fin dag!


Elin

Hej du kör med väldigt dubbla budskap....”att hitta på saker och umgås är det viktigaste” ......samtidigt som hela din blogg är en enda stor konsumtionshets........handla, handla,handla.

Svar: Hej, mitt jobb är att vara influencer och det jobbar jag med på heltid. En influencers och fotografslön är tex. reklam. När jag får min lön genom reklam så betalar jag skatt och moms som alla andra och dessa pengar går till samhället som sjukvård och skola. I mina tidigare yrken har jag jobbat som butiksbiträde, på restaurang, som städerska , lärare osv Just nu jobbar jag med min blogg och då är reklam min inkomst samtidigt som jag skriver om allt annat på min blogg. Ha en fin dag och har du fler frågor Elin så har din mail så bara maila så ska berätta mer hur jag jobbar . Nu ska jag på julmarknad. Kram Lotta
Fyra årstider

2017-12-03 // 12:22:23

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:

VÄLKOMMEN!Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.comLantliv & Trädgård

Recept

Orangeri & Köksträdgård

Jul

Årstider

HälsaAllmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sommarstuga
Sovrum
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika
TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0