Mobil slide-in-meny demo | 13 Pixlar
headerEglu Cub hönsgård och djursaker på nätet
 
ANNONS för Omlet
 
Ibland får jag så roliga jobb så jag får nypa mig armen så jag förstår det är sant, som att utvärdera och testa en hönsbur med egen hönsgård. Först tänkte jag hur ska det gå för mig att bygga ihop denna själv? Efter alla kartonger kommit så tänkte jag det ännu en gång men nu ska ni höra.
 
 
 
Det gick superbra och en mer rejälare hönsgård som man kan flytta runt på kan det inte finnas. Nu ska berätta lite. Jag har fått testa och utvärdera en Eglu Cub hönshus. Att få ihop den tog ganska många timmar, men den har så lätt beskrivning och rejäla skruvar m.m och blev stabil direkt så det gick superbra även för mig som kan vara lite otålig. Ja ni känner ju mig :)
 
 
Hönsburen är uppbyggd i två delar kan man säga och väldigt lätt att öppna och rengöra. Det finns en del där de kan sitta och en del där de kan värpa. Luckan och dörren till ingången har lätta vreden som du snurrar runt på för att öppna, allt är gjort för det ska gå så smidigt som möjligt att ha höns. Det finns en bricka som man bara kan dra ut för att tömma och spola av hönsbajset.
 
 
 
I buren har hönsen möjlighet att äta och så finns det en liten trapp upp i huset om de vill komma in eller sova och värpa. Mina hönor har gillat att hänga där inne när de varit ute på sina promenader, men de har inte bott där ännu på natten. 
 
 
Jag kan tänka att den här blir superbra i vår när jag vill ha kycklingar. Då kan mamma höna bo med sina kycklingar för sig själv eller om du bor i samhälle och funderat på hönor. Att ha hönor är det bästa som finns. De är sociala och underbara att titta på och vara med och vem vill inte äta sina egna ägg från sina egen hönsgård. 
 
Omlet har en stor sida på nätet med massor av olika saker som passar djur hundar, katter, kaniner, fåglar osv.  Nu och tom den 18/1 2018 får du med koden PÅLANDET10 10% rabatt på köp från hela Omlet sida. Passa på att handla till dina djur och upptäck Omlet stora sortiment HÄR  och Eglu Cub hönsgård HÄR
 
Ha en toppenfin dag och tänk att vi är inne i sista julveckan.
 
Kram Lotta
 
 


KOMMENTERA


Blir så glad av att få en liten kommentar.
Önskar dig en fin dagTILLBAKA TILL STARTSIDAN
Kommentarer som jag upplever som kränkande anmäls och publiceras ej, ipnummer sparas och blockeras omedelbart. Du måste fylla i mailadressen och våga stå för vem du är och dina åskiter och kommentarer ska hålla god ton och vara konstruktiva för att din kommenter ska synas.

Är det något du annars vill fråga eller skriva går det bra att maila mig på info.fyraarstider@gmail.com .

Ha en fin dag!


Maria

Åh äntligen! Jag har spanat på Eglu i flera år och funderat på hur man skulle ta hem den från England. Nu blir det höns till våren kan jag säga! Tusen tack för detta tips!

2017-12-23 // 00:33:01

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:

VÄLKOMMEN!Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.comLantliv & Trädgård

Recept

Orangeri & Köksträdgård

Jul

Årstider

HälsaAllmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sommarstuga
Sovrum
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika
TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0