Mobil slide-in-meny demo | 13 Pixlar
headerDofta gott till jul
 
I samarbete med Filip & Alexander
 
Nu har jag använt mina massagetvålar från Filip och Alexander sedan i somras då jag fick tips om dessa och nu har jag bara tre kvar. Tvålarna har en inbyggd svamp i sig och jag älskar ha den mot kroppen i duschen, superbra om man är extra smutsig som i somras när jag var skitig om fötterna. Tvättsvampen ger massage samtidigt som man blir ren och fin. 
 
 
Hela familjen använder dessa och de finns i flera olika dofter. Hemtex har dem tex. på 25% nu om man är medlem HÄR och Ellos har dem HÄR.
(Tvålarna har strykande åtgång och jag fick just veta att Ellos har sålt slut på hela sitt lager men får in påfyllning på måndag 11/12)  Julklappstips eller en gåva till sig själv. 
 
Ha nu en fortsatt fin dag! 
 
Kram Lotta


KOMMENTERA


Blir så glad av att få en liten kommentar.
Önskar dig en fin dagTILLBAKA TILL STARTSIDAN
Kommentarer som jag upplever som kränkande läggs i skräpposten och ipnummer blockeras direkt och sparas, så 2018 kommer inte några sådana kommentarer att publiceras på min blogg. Du måste fylla i mailadressen och våga stå för vem du är och dina åskiter och kommentarer ska hålla god ton och vara konstruktiva för att din kommenter ska synas. Är det något annat du undrar över så får man istället gärna maila mig.


Veronica

Hej
Jag tycker att det är jättekul att läsa din blogg, det är kul att få inspiration till att fixa hemma med blommor och annat. Just idag tänkte jag leta reda på ditt inlägg om de snygga ljusen du köpte i Mjölby, så jag scrollade ner bland inläggen. Efter ett tag såg jag att det första inlägget (det med massagetvålarna) dök upp igen, så jag blev lite förvånad. Jag tyckte att jag såg samma sak för ett tag sedan när jag letade efter något annat - så nu satte jag mig och räknade inläggen som jag kunde se innan de började upprepa sig - det är 30 stycken. Jag använder Chrome om det kan hjälpa.
Nu är det så att jag snöar in på såna här saker eftersom jag jobbar som programmerare - man blir lite yrkesskadad, men jag tänkte att du kanske ville veta om att det blir så här.

Hälsningar Veronica

Svar: Hej å tack bästa du för du skriver, så konstigt att det blir så hänt fler gånger! Ska be dem titta på det direkt. Kram Lotta
Fyra årstider

2017-12-05 // 15:09:38
Mari-Anne

Det går precis lika bra att använda en vanlig tvättsvamp som är lite hårdare på ena sidan. Skvätta på lite duschkräm på den och sen är det bara att gno:) Och då kan man ju använda olika duschkräm varje gång. Jag tror att det kan vara mer hygieniskt också att göra så. Efter dusch så är det bara att skölja svampen och lägga på tork.
Kram Mari-Anne

Svar: Såklart kan man använda vanlig tvättsvamp, man gör alltid precis som man vill. Jag gillar dessa. Kram Lotta
Fyra årstider

2017-12-05 // 15:42:42

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:

VÄLKOMMEN!Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.com
Lantliv & Trädgård

Recept

Orangeri & Köksträdgård

Kök

Årstider

HälsaAllmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sommarstuga
Sovrum
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika
TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0