Mobil slide-in-meny demo | 13 Pixlar
headerVi kom till sjukhuset
 
Det blev snabbt en vända till sjukhuset idag och utredning varför Elin är sjuk. Ultraljud på magen, lungröntgen, EKG osv men man tack lov hittar man inget. Väldigt skönt att man tar denna svullnad och allt annat som inte är bra på allvar men man vet inte vad det beror på. Nu är säkert 7 rör blod på labb också så vi får se vad som händer imorgon. Det är tvära kast när man har sitt barn i en leukemibehandling. Elin har varit dålig från och till hela sommaren och nu har man plockat bort en  medicin och det verkar bli lite bättre med det röda i ansiktet i alla fall. För oss är ju det här vardag, som att vara en dag på jobbet eller nåt. Tänk så man vant sig. 
 
I vilket fall så har jag packat nu och ska till Österlen imorgon, vi siktar på det. Jag känner mig pigg och redo för en resa och utrett så mycket vi kan omkring Elins svullnad. Nu får pappa Kalle ta över och så hoppas vi att det går bra tills jag är hemma igen. Vi är vana att leva så här och inte veta, det är kanske den oron som på sikt gjort mig lite trött i sommar, men just nu mår jag bra och alla i familjen tycker jag ska åka  så vi kör på det. Kalle tar hand om familjen och det går ju bra det med. Önskar bara det vänder för Elin så hon kan gå i skolan och må bra. 
 
Kram Lotta
 
 ................................
 
Mer omkring vår cancerresa hittar du här om du scrollar ner
 
 


KOMMENTERA


Blir så glad av att få en liten kommentar.
Önskar dig en fin dagTILLBAKA TILL STARTSIDAN
Kommentarer som jag upplever som kränkande läggs i skräpposten och ipnummer blockeras direkt och sparas, så 2018 kommer inte några sådana kommentarer att publiceras på min blogg. Du måste fylla i mailadressen och våga stå för vem du är och dina åskiter och kommentarer ska hålla god ton och vara konstruktiva för att din kommenter ska synas. Är det något annat du undrar över så får man istället gärna maila mig.


Åse

Skönt att vara två. Och du är ju inte i världens ändebutan är lätt att nå om det är något.
Njut och hämta kraft i vänner och umgänge!
Kram

2017-08-24 // 20:59:37
Emschen

Jag önskar att ni snart får lugn och ro, slipper oron och får se Elin må bra varje dag.
Kram & kärlek

2017-08-24 // 21:44:25
URL: http://Emschen.se
Kristin

Hej, ville bara säga att jag surfade in på din blogg igår och blev helt såld! Såå vackra bilder, ljuvlig inredning och så fint att få ta del av ert liv ❤️ Har scrollat och läst i timmar och njutit men även gråtit. Jag har även haft en svårt sjuk tonårstjej och du sätter verkligen ord på det man känner och beskriver detta med krishantering och när det kommer till att pyssla som terapi, åh vad jag känner igen mig! Beundrar din/er energi överlag, shit vad ni fixar och sliter och gör så fint. Hittade inget om ert hus när ni köpte det, är det en gammal skola el är skolan en tillhörande byggnad intill? Tack för en underbar blogg som jag kommer att följa 😁 kram Kristin

Svar: Å tack för dina fina ord och roligt du hittat min blogg. Livet är sannerligen inte enkelt alla gånger. Vi bor i en gammal lärarbostad och skolan ligger på gården. Kram Lotta
Fyra årstider

2017-08-24 // 23:34:11

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:

VÄLKOMMEN!Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.comLantliv & Trädgård

Recept

Orangeri & Köksträdgård

Inredning

Årstider

HälsaAllmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sommarstuga
Sovrum
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika
TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0