Är du intresserad av min bok maila: info.fyraarstider@gmail.com
TRANSLATE

I STOLT SAMARBETE MED


MIN BLOGGDESIGN ÄR GJORD AVTotalt antal besökare Besökare online Besökare idag


Hem & Trädgård Allmänt Allmänt
Vad vi gjorde igår och känna rastlöshet
 
 
Blus liknande här, byxor här, skor här, väska här och glasögon Eyerim här (adlinks och samarbete) 
 
Igår var vi runt på många ställen och det var trevligt det, vi fota inte så många bilder men några blev det. Första stoppet var i hamnen i Motala där vi käkade vi lunch och tog en glass. Älskar äta lunch ute, kanske för att jag själv inte är så förtjust i att laga mat. 
 
 
Sedan tog vi en tur ut till Ulfåsa möbler där jag skulle titta på en utebar som Elin sett. Där fanns även snygga barstolar till Kalles vinkällare, snygga men dyra.
 
 
Sedan åkte vi vidare till blomsterglädje och ut till nytt ställe som jag blivit tipsad om Hagebyhöga handelsträdgård och cafe.  Trevligt cafe men inget fika för oss. Tips till er som vill ut och åka lite. Ligger mellan Motala och Vadstena. 
 
 
Det blev även tur till Vadsten och även in till Tranås. Tranås har tyvärr inte alls lika mycket fina affärer som de hade för 5 år sedan, många har fått slå igen och det är tråkigt. När jag åker till exempelvis Skåne så finns det hur mycket bra ställen som helst men här i Östergötland finns det inte alls lika mysiga ställen. Saknar det. 
 
Idag har jag känt rastlöshet och det är nog första gången på flera månader. Nu vill jag börja uppleva mer igen och mår bättre. Längtar att jobba mer och att se mer så framöver på bloggen så kanske det blir lite mer tips på ställen jag besöker igen. Vi får se, jag kan tyvärr inte planera så mycket innan Elins behandling är över. Men kroppen säger att den behöver lite mer utmaningar och vill se sig om mer om igen. 
 
Kram Lotta
 
 

KOMMENTERA


Jeanette

Hej snygging! Vilka läckra stolar. Tyvärr stänger affärerna här nere i Skåne också, det är tyvärr baksidan av att internethandeln ökar.

2017-08-10 // 23:52:12
Jasmin - Seos Fotografi

Kan inte du tipsa om bra ställen i Skåne i ett inlägg isf? Bor och jobbar som fotograf här så fotoplatser och utflyktsmål kan jag, men när det kommer till inredning och mysiga antik/gårdsbutiker är jag lost. Skulle vara roligt att åka ut och fynda möbelkap till vårt hem som vi med lite jobb och omtanke kan göra till vårt eget. Bord, byrå etc. :-)

Svar: Några av mina favoritbutiker är Enkla ting. Hedentorps plantskola, Butik Linnea , Magasin 36, Löddeköpinge plantskola. Dessa har inte så mycket möbler men det är mina favoriter :) Kram Lotta
Fyra årstider

2017-08-13 // 13:02:46
URL: http://www.seosfoto.se

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:Fotograf - Malin WahlinVälkommen till Fyra årstider min dagbok på nätet. Min önskan är att få ge dig en stund avkoppling med inspiration genom mina bilder och texter. Jag lever på landet tillsammans med min älskade familj. Jag tycker om att vara i naturen, jobba i mitt företag, hålla på med inredning och pyssel, träna, mode, fika med vänner, resa och äter lchf - 18 kg. I maj 2015 blev min dotter sjuk i leukemi.

Jag jobbar också som fotograf och kreatör genom mina reportage i Sverige och resten av världen.

Vill du kontakta mig på mail: info.fyraarstider@gmail.com

Allmänt
Altan mot pool
Badrum och tvättstuga och walk- in- closet
Bakning
Barnrum & Tonårsrum
Blommor
Boken Fyra årstider
Butiker
Cancer
Fotografering
Fotografering brudpar
Fotouppdrag
Föreläsning - workshop - inspiratör
Företaget
Hall
Hemma på landet
Hälsosammare liv/LCHF/träning
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Katten Findus
Kontor och pysselrum
Kök
Köksträdgård
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri
Outfit - kläder/skor/smink/behandlingar
Planteringsbänk/Utekök
Pool
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten butiker/företag
Skafferi
Sommar
Sommarstuga
Sovrum
Tankar om livet
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum och utekök
Uthus/källare/skola
Vardagsrum
Verkstad och arbetsrum
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika

I STOLT SAMARBETE MED
ÅRETS NYFÖRETAGARE

Årets nyföretagare i Mjölby kommun 2014RSS 2.0