Mobil slide-in-meny demo | 13 Pixlar
headerTips på arbetskläder och blomsteraffärer
 
Sponsrat inlägg
 
I stort sett varje dag jobbar jag på min gård och arbetskläder är något som går åt massor hos mig. Ett par bra byxor gärna med extra skydd på knäna och en smidig tröja som man inte blir allt för varm i. Skor vill jag gärna ha några rejäla som har grov sula och sköna strumpor, på hösten och vintern kör jag gärna ull. Handskar är också ett måste. Vet inte hur många handskar jag sliter ut en sommar, säkert 10 par. Mix & Match Collection hos Engelbert Strauss arbetskläder som du kan välja på i olika färger och material. Jag tänker framförallt på trädgårdskläder, det hade varit drömmen att ha så fina.
 
 
 
En gång fick jag för mig att jag skulle ha en sådan här fin vit arbetsthirt från Garden girl och det kan vi komma överens om att det passar inte mig :) Jag älskar att skita ner mig och jobba hårt så arbetskläder med färg ska jag välja i framtiden. Det är inte så många som frågar vart jag köper mina arbetskläder för jag äger inte så många bra i min storlek men det många som frågar vart jag köper växter till trädgården och det har jag tipsat om förr, tex. Blomstertorget, Linköpings trädgårdshandel, Blomsterglädje eller Botanicus utanför Skänninge handlar jag. Jag hoppas att mina plantor ska växa sig stora och fina så jag kan dela på dem lite mer framöver. Att älska trädgård är en dyr hobby men jag älskar det. 
 
Nej nu kan vi inte sitta här på ändan mer och lata oss nu får vi ta tag i trädgårdsarbete . Trimma gräset och en massa annat måste göras. 
 
Kram Lotta
 


KOMMENTERA


Blir så glad av att få en liten kommentar.
Önskar dig en fin dagTILLBAKA TILL STARTSIDAN
Kommentarer som jag upplever som kränkande läggs i skräpposten och ipnummer blockeras direkt och sparas, så 2018 kommer inte några sådana kommentarer att publiceras på min blogg. Du måste fylla i mailadressen och våga stå för vem du är och dina åskiter och kommentarer ska hålla god ton och vara konstruktiva för att din kommenter ska synas. Är det något annat du undrar över så får man istället gärna maila mig.


mia

å du e så go,

vill bara ge dig en puss å kram å massa god energi...zzzzz här kommer de genom datorn

Mia

2017-08-23 // 12:58:01

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:

VÄLKOMMEN!Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.comLantliv & Trädgård

Recept

Orangeri & Köksträdgård

Inredning

Årstider

HälsaAllmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sommarstuga
Sovrum
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika
TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0