Mobil slide-in-meny demo | 13 Pixlar
headerMorgonsol och rosorna i jorden
 
 
Nu är rosorna i jorden som ska växa mot planket som kommer byggas i vinter eller nästa vår. Vi får se vad vi hinner. Skönt att kunna bocka av en sak i taget. Hade beställt fler rosor i samma färg men de kom aldrig så det får räcka med dessa. 
 
 
De ska växa mot planket sedan när det byggs. Vi har ungefär en 1/5 del kvar att lägga trallgolv men nu kan vi äntligen lägga på poolöverdraget igen. Kalle har haft Nitor på sidorna så det ska gråna där. Vi ska behandla hela golvet sedan när det är klart. 
 
Nu är jag så sugen på lite mat, har inte ätit frukost och varit runt på massor av ärenden.  Ska till Österlen med mina vänner fyra dagar, så det är lite att ordna innan. Nu får det bli brunch och tyvärr är Elin redan sjuk efter bara två dagar i skolan så jag får ta hand om henne också. 
 
Kram Lotta


KOMMENTERA


Blir så glad av att få en liten kommentar.
Önskar dig en fin dagTILLBAKA TILL STARTSIDAN
Kommentarer som jag upplever som kränkande läggs i skräpposten och ipnummer blockeras direkt och sparas, så 2018 kommer inte några sådana kommentarer att publiceras på min blogg. Du måste fylla i mailadressen och våga stå för vem du är och dina åskiter och kommentarer ska hålla god ton och vara konstruktiva för att din kommenter ska synas. Är det något annat du undrar över så får man istället gärna maila mig.


Åse

Så trist för Elin att bli sjuk nu när den roliga utbildningen börjat igen! Hoppas att hon är pigg och kry snart! Tur att det kommer en helg snart så det blir lite vila och lantluft.
Kram

2017-08-23 // 12:30:16

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:

VÄLKOMMEN!Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.comLantliv & Trädgård

Recept

Orangeri & Köksträdgård

Inredning

Årstider

HälsaAllmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sommarstuga
Sovrum
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika
TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0